PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοινώθηκε ο Μάρτιν Τόνσο από τον Ατρόμητο (video)


Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό Μάρτιν Τόνσο (Martin Tonso).

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων με απόλυτη επιτυχία και αμέσως μετά βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Βιρτουόζος και φαντεζί στο παιχνίδι του ο Μάρτιν Τόνσο, αρέσκεται να παίζει ως επιτελικό χαφ, έχει την ευχέρεια όμως χρησιμοποιώντας εξίσου και «τα δύο πόδια» να χρησιμοποιείται τόσο ως αριστερό όσο και δεξί εξτρέμ.

https://www.youtube.com/watch?v=G-boyCJzLEk

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στον Ατρόμητο. Βρήκα ένα περιβάλλον άκρως επαγγελματικό που κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνίζεται.

Υπήρχαν και άλλες επιλογές  από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα πέρσι και φέτος. Ο Ατρόμητος είναι για εμένα η καλύτερη επιλογή και το πιστεύω ανεπιφύλακτα γιατί με κέρδισε η προσέγγιση της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή.

Επιπλέον μίλησα με τον παλιό μου συμπαίκτη Νάτσο Σκόκο αλλά και τον Χερόνιμο Μπαράλες οι οποίοι μου είπαν τα καλύτερα για τον Ατρόμητο και μου συνέστησαν να έρθω».

Και ο Μάρτιν Τόνσο συμπλήρωσε: «Ο Ατρόμητος αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, κάτι που ήταν σημαντικό στην επιλογή μου.

Ήρθα να βοηθήσω των ομάδα και τους συμπαίκτες μου για να υλοποιήσουμε τους στόχους της διοίκησης και του προπονητή. Προσωπικός μου στόχος είναι να οδηγήσω τον Ατρόμητο όσο πιο ψηλά γίνεται και στην έξοδό του στην Ευρώπη».

Ο Μάρτιν Τόνσο από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο αγωνίστηκε στη Χιλή με την Κόλο Κόλο (Colo Colo) και είχε 17 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ.Στο πρώτο 6μηνο της σεζόν 2015-16 έκανε με την Νιούελς 20 συμμετοχές με 2 γκολ & 4 ασίστ.

Γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 1989 έκανε ωστόσο μεγάλη καριέρα στην πατρίδα του για μια πενταετία με την Νιούελς Ολντ Μπόις (Newell’s Old Boys). Στέφθηκε μαζί της πρωταθλητής Αργεντινής και αγωνίστηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, κάτι που έκανε φέτος και με την Κόλο Κόλο.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «10».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου γνωρίστηκε με τον προπονητή μας Τραϊανό Δέλλα ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Το απόγευμα ο Τόνσο θα κάνει ατομικό πρόγραμμα στο αθλητικό κέντρο και αύριο θα ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment