PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανακοίνωση της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου για το ασφαλιστικό



Ανακοίνωση της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου με αφορμή το ασφαλιστικό:

Όλοι οι Εργαζόμενοι να ξεχυθούμε στους δρόμους για το Ασφαλιστικό, καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός , ότι κατακτήθηκε με αγώνες και πολλές φορές με αίμα από τους προγόνους μας και ότι δεν παρέσυρε το ¨τσουνάμι¨ στα ασφαλιστικά δικαιώματα των προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, έρχεται τώρα η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να κάνει την βρώμικη δουλειά, ακολουθεί κατά γράμμα μία, μία τις εντολές του κεφαλαίου πιστή στο όραμα της Ε.Ε. για το συνταξιοδοτικό και την ασφάλιση των Εργαζομένων, ως ατομική υπόθεση του καθενός, σύμφωνα με τα γραφόμενα τους από το 1997 βάση της Λευκής Βίβλου.

Να μην τους το επιτρέψουμε ¨μας κήρυξαν τον πόλεμο – με πόλεμο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αντιλαϊκή τους πολιτική¨ , με Λαϊκή κατακραυγή και ταξικό αγώνα μόνο μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

Το ασφαλιστικό δεν είναι μόνο η σύνταξη, όπως πολλοί θεωρούν. Οι συντάξεις είναι η μια πλευρά προστασίας και αξιοπρεπούς ζωής, μετά τον εργάσιμο βίο! Το ασφαλιστικό περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας κάθε εργάτη, κάθε εργαζόμενης, κάθε νέου! Είναι η ασφάλιση του μικρού παιδιού, τα εμβόλια του. Είναι το φάρμακο μας όταν αρρωστήσουμε. Είναι το επίδομα ασθένειας, οι ιατρικές εξετάσεις, οι παροχές υγείας και πρόνοιας συνολικά. Είναι η προστασία της μητρότητας, με τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας. Είναι η προστασία μας στον επαγγελματικό κίνδυνο, στις επαγγελματικές ασθένειες για να μη γινόμαστε θύματα εργοδοτικών εγκλημάτων.

Συν/λφοι –Συν/σες

Οφείλουμε να οργανώσουμε τις κινητοποιήσεις   το αμέσως επόμενο διάστημα, το οφείλουμε στους προγόνους μας, στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας , είμαστε αρκετά έμπειροι ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα πλέον τα έργα συγκάλυψης του εργοδοτικού Συνδικαλισμού με τις δικαστικές μάχες που προτείνουν αυτό το διάστημα μόνο και μόνο για να πλουτίζουν κάποιοι δικηγόροι και παράλληλα να αποπροσανατολίζουν τον Λαό. Αν δεν αντιδράσουμε έγκαιρα οι αγώνες θα μπουν στον πάγο, είναι στο χέρι μας να μην αρκεστούμε στα ψυχούλα που μας ετοιμάζουν για να ζήσουμε.

Η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου αποφασίζει ομόφωνα την οργάνωση για την επιτυχία της κινητοποίησης την ημέρα της κατάθεσης μέτρων φωτιά που στην κυριολεξία καίνε τις Ζωές μας, τις δικές μας και των παιδιών μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Την Τετάρτη 22/5 η δεύτερη εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Παιδικές παραστάσεις και κινηματογράφος στο κινηματοθέατρο «Κώστας Γαβράς»

Peristeri News

Leave a Comment