PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Περιστερίου



Φίμωση καταγγέλλει η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου στο πρόσφατο (29/5/14) Δημοτικό Συμβούλιο.

«…τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες…»*

Σύσσωμη η παράταξη Παχατουρίδη φίμωσε τη «Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα» Περιστερίου και τη σωματειακή επιτροπή εργαζομένων του συνδικάτου ΟΤΑ στο δήμο! Στη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (29/5/14) για την «αξιολόγηση» των εργαζομένων ο πρόεδρός του κ. Λώλος αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον εκπρόσωπο της «Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα» και στον εκπρόσωπο της σωματειακής επιτροπής με αστεία επιχειρήματα! Στην επιμονή μας να πάρουμε το λόγο έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τότε προέκυψε το εξής φοβερό: Ομόφωνα οι δημοτικοί σύμβουλοι του Παχατουρίδη αποφάσισαν να μας φιμώσουν! Ούτε ένας δεν έσωσε την αξιοπρέπειά του! 18 παρόντες (και παρούσες) όλοι με ονοματεπώνυμο διατράνωσαν την «δημοκρατική» τους ευαισθησία!

Η εχθρική στάση της Διοίκησης Παχατουρίδη απέναντι στη «Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα» προκύπτει από τα πολιτικά και ταξικά συμφέροντα που πιστά υπηρετεί. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον «εμπλουτισμό» της νέας πλειοψηφίας με αιρετούς από τον επιχειρηματικό κόσμο του Περιστερίου (στη βιομηχανία, στο εμπόριο, στην παιδεία, στην υγεία) και την κρατική γραφειοκρατία. Στρέφεται κατά των παιδιών των λαϊκών οικογενειών αφού αρνείται πεισματικά να παραχωρήσει χώρο για τα δωρεάν μαθήματα της «Λαϊκής Επιτροπής» σε αυτά. Ξηλώνει προπαγανδιστικό μας υλικό που καλεί σε κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις ταξικής αλληλεγγύης την ίδια στιγμή που γεμίζει την πόλη με εμπορική διαφήμιση πακέτο με τις φιέστες της Διοίκησης.

Τώρα η Διοίκηση εγκαινιάζει μεθόδους φίμωσης κυριολεκτικά! Προσπαθεί να επιβάλει γενικό σιωπητήριο, να αποκλείσει κάθε φωνή που είναι αντίθετη στις επιλογές της. Αλαζονική στάση του 62%; Καισαρισμός; Ίσως. Σίγουρα πάντως ανόητη και κοντόφθαλμη συμπεριφορά. Θα αντιληφθεί ο περιστεριώτικος λαός ότι το χέρι που απλώνεται δεν του χτυπά φιλικά την πλάτη αλλά προσπαθεί να τον κρατά συνέχεια σκυφτό, υποταγμένο και χειραγωγούμενο.

Η «Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα» αγωνίζεται για τη χειραφέτηση του λαού από την πολιτική και την ιδεολογία της πλουτοκρατίας και τον ταξικό αναπροσανατολισμό της στάσης του. Να απαλλαγεί από αυτούς που καθημερινά του «σκάβουν το λάκκο» και καταστρέφουν το παρόν και το μέλλον των παιδιών του, υπηρετώντας τα κέρδη του κεφαλαίου.

Κανένα εμπόδιο, ούτε του Παχατουρίδη, ούτε των δημοτικών του συμβούλων μπορεί να μας σταματήσει. Μπορούν άραγε να διαβάσουν λίγο από την ιστορία του εργατικού και λαϊκού κινήματος;

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οδοιπορικό: Υλοποίηση παρεμβάσεων πρόληψης στο 10ο Λύκειο Περιστερίου

Peristeri News

Το ερωτηματολόγιο για πιθανές προτάσεις βελτίωσης στο Περιστέρι

Peristeri News

Δύο αδέλφια έφεραν τα χρυσά μετάλλια της Μαθηματικής Ολυμπιάδας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment