PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Περιστερίου με θέμα το ασφαλιστικό


Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου, στην οποία καλεί τους εργαζόμενους να εναντιωθούν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Αναλυτικά:

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

          

   ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

 

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες σε συνέχιση και κλιμάκωση του κοινού αγώνα ενάντια στο νόμο – λαιμητόμο που προωθεί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ ώστε να εξαλείψει ολοκληρωτικά κάθε ίχνος κοινωνικής ασφάλισης.

Με την ορμή των μεγάλων λαϊκών κινητοποιήσεων και των απεργιακών αγώνων, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με τους εργαζόμενους, τους αγρότες των μπλόκων και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού διεκδικώντας άμεσα: “Να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος”

Η αντιπαράθεση με την αντιλαϊκή πολίτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων είναι αγώνας ζωής και θανάτου για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές. Έχουμε χρέος να φτάσουμε αυτό τον αγώνα μέχρι τέλους απορρίπτοντας τις απατηλές υποσχέσεις, τα διλλήματα, τα νέα ψέματα και τους εκβιασμούς που επιστρατεύουν η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Αρκετά πληρώσαμε, αρκετά ματώσαμε για τα κέρδη του κεφαλαίου. Με παραπέρα δυνάμωμα της κοινωνικής συμμαχίας μπορούμε να πάρουμε πίσω όσα μας ανήκουν, όσα μας κλέψανε, όσα παράγουμε. Να ζήσουμε μια ζωή με δικαιώματα και πλήρη ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Μέσα από τα ταξικά συνδικάτα και τους αγωνιστικούς φορείς της πόλης οργανώνουμε τη     48 απεργία όταν και αν η κυβέρνηση φέρει το νόμο στη βουλή. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και εντείνουμε την επαγρύπνηση απέναντι σε κάθε λογής μεθοδεύσεις που επιστρατεύει το μαύρο μέτωπο του κεφαλαίου της ΕΕ, και των κομμάτων που τους υπηρετούν.

Καλούμε το λαό της Περιστεριώτικης εργατούπολης σε κινητοποίηση το Σάββατο 20 Φλεβάρη στις 11:00 π.μ. ώστε να διατρανώσουμε μαζικά και αποφασιστικά την απόφαση μας να αποσυρθεί αμέσως το αντιασφαλιστικό τερατούργημα.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment