PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Ενότητας Περιστερίου


Απάντηση, της συνδικαλιστικής παράταξης των εργαζομένων που στηρίζει το ΠΑΜΕ, στις δηλώσεις του νεοδιοριζόμενου προέδρου του Συλλόγου εργαζόμενων σε τοπική εφημερίδα.

Απάντηση, της συνδικαλιστικής παράταξης των εργαζομένων που στηρίζει το ΠΑΜΕ, στις δηλώσεις του νεοδιοριζόμενου προέδρου του Συλλόγου εργαζόμενων σε τοπική εφημερίδα.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια“

Η σοφία του λαού ταιριάζει στον εκπρόσωπο της ΠΑΣΚΕ με τα “γενόσημα“ της, για τους λόγους που καθαιρέσανε την αγωνιστική ενότητα από το προεδρείο της διοίκησης του Συλλόγου Εργαζομένων και κόντρα στη ψήφο των εργαζομένων του Δήμου .

Εμείς ούτος η άλλως ποτέ δεν κρυφτήκαμε, αντίθετα μάλιστα, με υπερηφάνεια υποστηρίζουμε τους στόχους και την πρακτική του ΠΑΜΕ.

Για αυτό καλό θα ήταν να μας απαντήσουν που φταίμε εμείς για το ότι από το Δεκέμβρη του 2010 έως τον Γενάρη του 2012 που μας έκλεξαν οι εργαζόμενοι ως πλειοψηφία για το προεδρείο, με πάνω από 40 ανακοινώσεις – καταγγελίες προς την διοίκηση και καλέσματα με τη Λαϊκή Επιτροπή για κοινούς αγώνες, δεν είχαν δημοσιοποιήσει ποτέ τη διαφωνία τους και άρα υποστήριζαν τις θέσεις μας, ενώ τώρα μεταλλάχτηκαν.

Όσον αφορά τις συνδρομές του συλλόγου προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ, τους θέτουμε υπόψη τους ότι το συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιείται στα τέλη Απρίλη και εκτός από τον δικό μας Σύλλογο, που δεν έχει ταχτοποιήσει τις οικονομικές του οφειλές, το ίδιο έχουν κάνει η συντριπτική πλειοψηφία από τους 230 συνολικά Συλλόγους που είναι μέλη της ομοσπονδίας.

Όσο και να προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους και να αποφύγουν τις εκλογές για να μην εκφράσουν οι εργαζόμενοι την ετυμηγορία τους, στη βάση της “Παπαδήμιας“ λογικής, ας το γνωρίζουν πολύ καλά, ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να μην τους το επιτρέψουμε!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η και 13η)

Peristeri News

Leave a Comment