PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανακοίνωση Συμβασιούχων και Σωματειακής Επιτροπής Περιστερίου


Κοινή ανακοίνωση των Συμβασιούχων και Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου του συνδικάτου ΟΤΑ. Αναλυτικά:

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ. Για τις κινητοποιήσεις με καταλήψεις Αμαξοστασίων απεργίες  των Εργαζόμενων στους Δήμους ως απόφαση για την εναντίωση στους πολλούς μοιρασμένους ρόλους μεταξύ  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Δημάρχων, ελεγκτικού Συνεδρίου,  εναρμονισμένων με το αντεργατικό πλαίσιο των οδηγιών της Ε.Ε που κρίνουν αντισυνταγματικές τις παρατάσεις  συμβάσεων πέραν του οκταμήνου .

Χαιρετίζουμε !

Την στήριξη και συμπαράσταση, στον αγώνα μας από τα σωματεία (Συνταξιούχων), Συλλόγους (δημοκρατικών  Γυναικών), Λαϊκή Επιτροπή, Λαϊκή Συσπείρωση που με την καθημερινή τους παρουσία, την έκδοση ανακοινώσεων στήριξης του αγώνα μας, αποδεικνύουν έμπρακτα πως κάνουν  και δική τους υπόθεση την υπεράσπιση ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και την σταθερή και μόνιμη Εργασία .

Καταγγέλλουμε !

Την υποκριτική στάση, πρώτα και κύρια της Διοίκησης του Δ. Περιστερίου που πριν στέγνωσε το μελάνι της  σύμφωνης γνώμης τους με το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης  για την μετατροπή των συμβάσεων μας σε αόριστου χρόνου, με το που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις μας προσπάθησε να υπονόμευση των αγώνα μας με κάθε τρόπο, βγάζοντας τα απορριμματοφόρα αχάραγα από το αμαξοστάσιο, να στρέψει τους μόνιμους  ενάντια μας, βγάζοντας  εργαλεία από τις μάντρες και πιέζοντας τους εργαζόμενους να βγουν και να τα δουλέψουν,  βάζοντας ιδιωτικά συνεργεία (εργολάβους) να καλύψουν την εργασία του μόνιμου προσωπικού που συμπαραστέκονται στον αγώνα μας κ.οκ.  για να κάμψει το αγωνιστικό μας φρόνιμα.

Θέλει η παστρικιά να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει ….λέει ο Λαός !

Καμιά Εντύπωση δεν προκαλεί η στάση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων (Συνδικαλιστική Ανατροπή, πρώην ΠΑΣΚ ) που έξω και πέρα από τις φαμφάρες και  τα παχιά λόγια  ουσιαστικά με την απουσία της από την κινητοποίηση βγάζει τον σκασμό και πατά γερά το μάτι στην Διοίκηση  δείχνοντας στήριξη  στους απεργοσπαστικούς και εκφοβιστικούς μηχανισμούς της Εργοδοσίας ..

Περιστεριώτισα – Περιστεριώτη!

Με τον Αγώνα μας θα τους χαλάσουμε τα σχέδια για τις απολύσεις που επιφέρουν με μαθηματική ακρίβεια ελεεινές Εργασιακές σχέσεις και ιδιωτικοποιήσεις .

Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας , η εμπειρία, μας αποδεικνύει όταν οι Εργαζόμενοι κάνουν  δική τους υπόθεση την περιφρούρηση για την επιτυχία των κινητοποιήσεων στους χώρους των αμαξοστασίων τότε φαίνεται η τεράστια δύναμη που έχουμε στα χέρια μας.  Τότε ξεχωρίζουν οι εχθροί από τους φίλους , τότε πέφτουν οι μάσκες .

Εμείς με την δύναμη και την οργάνωση μας δείξαμε την αδυναμία αυτών  που θέλουν να δείχνουν δυνατή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment