PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανακοίνωση- καταγγελία της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Περιστερίου


Ανακοίνωση- καταγγελία εξέδωσε η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου με θέμα το ασφαλιστικό που προωθεί η Κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεπερνάει πλέον κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας. Μεθοδεύει την ψήφιση του αντιλαϊκού πακέτου Ασφαλιστικού -Φορολογικού και ό,τι επιπλέον έχει συμφωνήσει με το κουαρτέτο, αιφνιδιαστικά, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για ενέργεια απροκάλυπτου αυταρχισμού, ολόπλευρης στήριξης στη μεγαλοεργοδοσία. Απόδειξη ότι κάθε τέτοια κυβέρνηση, όπως κι αν εμφανίζεται, υλοποιεί αντιλαϊκές πολιτικές και καταφεύγει σε πράξεις που στόχο έχουν τη χειραγώγηση του κινήματος, του λαού μας.

Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν πιστεύει ότι με κουτοπονηριές θα αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στα μέτρα-λαιμητόμο που προωθεί.

Η ΛΕΑΠ καλεί τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να δώσουν αγωνιστική, περήφανη απάντηση, συμμετέχοντας μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, βάζοντας στο στόχαστρο τους πραγματικούς ενόχους των λαϊκών προβλημάτων: Την ΕΕ, το ΔΝΤ, την ίδια την εξουσία του κεφαλαίου, τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους υπηρετούν.

Όλοι στους δρόμους!

 Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις!

  •   Παρασκευή 6 Μάη, 11πμ στην Ομόνοια!
  •  Σάββατο 7 Μάη, 6μμ στην Ομόνοια!
  • Κυριακή 8 Μάη, 10.30πμ στο Σύνταγμα!

Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!

Να απαντήσουμε με την ετοιμότητα μας στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης, τις μεθοδεύσεις της για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά!

Να νεκρώσουν τα πάντα! Να σταματήσει η παραγωγή παντού!

Κανείς εργαζόμενος καμία βάρδια στη δουλειά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment