PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανακοίνωση εξέδωσε η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων Περιστερίου



Ανακοίνωση εξέδωσε και η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου:

Καλωσορίζουμε στα σχολεία του δήμου μας τα προσφυγόπουλα και σας καλούμε να τα αγκαλιάσουμε με αγάπη και αλληλεγγύη.

Καταδικάζουμε τις απαράδεκτες ρατσιστικές φασιστικές απόψεις που ακουστήκαν από μια μικρή μειοψηφία με αφορμή τον ερχομό των προσφυγόπουλων στα σχολεία του Περιστερίου.

Καταδικάζουμε τη στάση της εγκληματικής οργάνωσης της χρυσής αυγής που αποτελεί ντροπή, είναι αισχρή και απάνθρωπη. Αλλά αυτοί είναι οι απόγονοι των προδοτών του ελληνικού λάου, των ταγματασφαλιτών, των συνεργατών των γερμανών, είναι αυτοί που σήμερα  σπέρνουν το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στα σχολεία που δεν διστάζουν να επιτεθούν σε γονείς και δάσκαλους που καλοδέχονται τα προσφυγόπουλα, ακόμα και μπροστά στους μικρούς μαθητές.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που με την υπογραφή της έφραξε το προορισμό αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους σε αλλά κράτη της Ε.Ε. και τους εγκλώβισε στην Ελλάδα μέσα σε σκηνές εκτεθειμένους στο χιονιά και τον καύσωνα, χωρίς να έχει δημιουργήσει της κατάλληλες συνθήκες, για την διαμονή τους την εκπαίδευση τους και την υγεία τους.

Καταγγέλλουμε Ε.Ε. – ΝΑΤΟ και Ρωσία που είναι οι κύριοι υπεύθυνη για των ξεριζωμό εκατομμυρίων ανθρώπων από τον τόπο τους, με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που δημιουργούν για την αρπάγη του πλούτου των χωρών τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δύο αδέλφια έφεραν τα χρυσά μετάλλια της Μαθηματικής Ολυμπιάδας στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύσκεψη στον Δήμο Περιστερίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Πρόληψη

Peristeri News

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment