PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανακοίνωση Αριστερής Κίνησης Περιστερίου


Ανακοίνωση σχετικά με το street party του Δήμου Περιστερίου στην Αιμιλίου Βεάκη απέστειλε η δημοτική παράταξη, Αριστερή Κίνηση Περιστερίου.

Αναλυτικά:

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου,     13/12/16

Αντιγράφουμε από τοπικό ειδησεογραφικό σάϊτ  peristerinews.gr (8-12-16) :

«Το στέκι της νεολαίας (σ.σ. η οδός Βεάκη) θα ζήσει εξαιρετικές στιγμές στις 16 Δεκέμβρη σε ένα μοναδικό και πρωτότυπο street party.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς δρόμους στο Περιστέρι θα κλείσει από το ύψος της Σαρανταπόρου μέχρι και την οδό Ρούζβελτ σε μια βραδιά διασκέδασης για τους νέους της πόλης μας.

Ο Δήμος Περιστερίου βάζει τη σφραγίδα του για μια ακόμα φορά σε μια πρωτότυπη δράση αφού σε συνεργασία με τα μαγαζιά της οδού διοργανώνει το εν λόγω party.

Η μουσική κατά μήκος του δρόμου και η ελεύθερη διάβαση θα δώσει το δικαίωμα μιας πρωτότυπης διασκέδασης για όλους.

Πολλοί επώνυμοι γνωρίζοντας το ξεχωριστό της βραδιάς αναμένεται να είναι παρόντες. Ήδη η Κατερίνα Στικούδη έχει δηλώσει ότι θα βρεθεί στο Περιστέρι το βράδυ της Παρασκευής καθώς και πολλοί άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες.

Εκπλήξεις και εορταστική διάθεση έχουν υποσχεθεί τα μαγαζιά της Αιμιλίου Βεάκη σε μια βραδιά που θα κυριαρχήσει η διασκέδαση, το κέφι και η προσέλευση κόσμου από κάθε γωνιά της Αθήνας, στο Περιστέρι.»  (https://goo.gl/6Pdbt3)

Μαθαίνουμε λοιπόν – όχι από ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά από ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  (που προφανώς απηχεί «σκόπιμη διαρροή» ειδήσεων από τον ίδιο τον δήμο)  –  ότι :

  1. Οι πολύπαθοι κάτοικοι της οδού Βεάκη και πέριξ θα υποστούν άλλη μια νύχτα ταλαιπωρίας και αϋπνίας για να κάνει η δημοτική μας αρχή άλλη μια φορά το χατίρι κάποιων συγκεκριμένων ολιγάριθμων ξενόφερτων «βαρόνων» της φτηνιάρικης νυχτερινής διασκέδασης, οι οποίοι ήδη από χρόνια προσπαθούν να διώξουν τους κατοίκους της γειτονιάς από τα σπίτια τους.
  2. Οι Περιστεριώτες θα ξανακληθούν και φέτος να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ με δημοτικό χρήμα αυτές τις κακόγουστες «εορταστικές» φιέστες που διοργανώνει  η δημοτική μας αρχή προς όφελος διάφορων «ημέτερων επιχειρηματιών» της μέρας και της νύχτας, όπως ακριβώς άλλωστε είχε γίνει και πέρσι (https://goo.gl/2AUhIw) που το σχετικό «μπουγιουρντί» για τους δημότες είχε ξεπεράσει τις … 300 χιλιάδες ευρώ συνολικά.
  3. Ανερυθρίαστα ομολογείται για μιαν ακόμα φορά (όπως ΚΑΙ με την σχεδιαζόμενη «ανάπλαση» στην Σοφοκλή Βενιζέλου, όπως ΚΑΙ με το σκάνδαλο της πρώην 1ης Παιδικής Χαράς) πως τα «έργα και οι ημέρες» της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη ΔΕΝ αποσκοπούν ούτε καν στην «τέρψη» των Περιστεριωτών, απλά στοχεύουν στην προσέλκυση πελατείας «από κάθε γωνιά της Αθήνας» (όπως πάλι χαρακτηριστικά αναφέρεται) για λογαριασμό συγκεκριμένων «επιχειρηματιών – διασκεδαστών».
  4. Η δημοτική μας αρχή σε συνεργασία με κάποιους «μαγαζάτορες» και σκορπώντας δημοτικό χρήμα θα κάνει άλλη μια … πολιτιστική προσφορά στους δημότες σε στυλ καμπαρέ – σκυλάδικου, αυτήν την φορά με την κ. Στικούδη και το μπαλέτο της (επισυνάπτεται η φωτο με την αντίστοιχη «εκδήλωση» που έγινε πριν λίγες μέρες από τον δήμο Ναυπλίου με την κ. Στικούδη) προσκαλώντας στο Περιστέρι «από κάθε γωνιά της Αθήνας» όλους όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους «θεάματα» για να «φιλοξενηθούν» και να τα «απολαύσουν» στην πολύπαθη γειτονιά της οδού Βεάκη.

Συμπερασματικά λοιπόν σύμφωνα με το δημοσίευμα (που δεν έχει σε κανένα του σημείο διαψευστεί από την δημοτική αρχή) : ο δήμος ξοδεύοντας δημοτικό χρήμα διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή «σε συνεργασία με μαγαζιά της οδού Βεάκη» και με επιστράτευση του μπαλέτου της κ. Στικούδη μια ακόμα κακόγουστη φιέστα που στοχεύει στην προσέλκυση πελατείας «από κάθε γωνιά της Αθήνας» για λογαριασμό κάποιων συγκεκριμένων «μαγαζατόρων» και σε βάρος για πολλοστή φορά της ποιότητας ζωής των κατοίκων της γειτονιάς.

Αν νομίζουν πως θα τους περάσει να διώξουν τους κατοίκους της Βεάκη και πέριξ από τα σπίτια τους για να κονομάνε κάποιοι τυχάρπαστοι ξενόφερτοι «επιχειρηματίες» της νύχτας που εδώ και πολλά χρόνια καταστρέφουν την μια Περιστεριώτικη γειτονιά μετά την άλλη (γιατί μόλις κάνουν την «αρπαχτή» μετά μετακομίζουν αφήνοντας πίσω τους αποκαΐδια – χθες στο Μπουρνάζι, σήμερα στην Βεάκη, αύριο στην Σοφοκλη Βενιζέλου κλπ) είναι βαθειά νυχτωμένοι. Οι κάτοικοι έχουν αγωνιστεί δυναμικά στο πρόσφατο παρελθόν, και θα επανέλθουν το ίδιο δυναμικά και στο αμέσως προσεχές μέλλον.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ  Οι λαμογιές κι οι αρπαχτές

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ  Ο αγώνας της πλειοψηφίας των κατοίκων για να πάρουμε τις ζωές και τις γειτονιές μας στα χέρια μας

Ο «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΤΟΥΣ    Τα σκυλάδικα φτηνοπαράγωγα σκουπίδια εσχάτης υποστάθμης

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ    Η Περιστεριώτικη νεολαία που μοχθεί, σπουδάζει και αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment