PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Aνακοίνωση από την Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων Περιστερίου


Ανακοίνωση εξέδωσε η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων Περιστερίου, στην οποία χαιρετίζει τους εργαζόμενους που παρευρέθηκαν στη πανεργατική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά:

 

Χαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας που συμμετείχαν στην μεγαλειώδη πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη στα μπλοκ του ΠΑΜΕ και του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ Ο.Τ.Α.

Προκλητική η στάση του εργοδοτικού συνδικαλισμού από τη μια ¨φτύνοντας ¨τον αγώνα των εργαζομένων με δηλωμένους απεργοσπάστες και από την άλλη αρνήθηκαν να κάνουν κατάληψη -Γενική Συνέλευση , υπονομεύοντας τους αγώνες για το ασφαλιστικό, μιας και δίνουν καθημερινά εξετάσεις αποκλειστικά στη δημοτική αρχή.

Σιωπή ιχθύος για τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που για άλλη μια φορά έστησε η Διοίκηση με τη συμβολή μέλους του προεδρείου του συλλόγου.

Μουγκά στη στρούγκα η πλειοψηφία του συλλόγου για τη στάση της Δημοτικής Αρχής που απαιτεί με νύχια και με δόντια να υφαρπάξει από τους εργαζόμενους είτε με εφέσεις τα 176 ευρώ, είτε σέρνοντας ακόμα μια φορά στα δικαστήρια εργαζομένους (ΤΣΑ) για την άμεση επιστροφή χρημάτων από τους εργαζόμενους στα ταμεία του δήμου, παρόλο την αμετάκλητη δικαστική απόφαση υπέρ των εργαζομένων, ακόμα και με τη δηλωμένη στάση της διοίκησης να επιτεθεί και στα εκκρεμή δικαστήρια των σχολικών φυλάκων, προδικάζοντας έτσι ότι θα κρατήσει ανάλογη στάση .

Όσο και αν προσπαθήσουν ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ με πανηγύρακια δεν μπορούν να κρυφτούν από τους εργαζομένους όταν δεν βγάζουν κουβέντα για τα παραπάνω προβλήματα των εργαζομένων, στις γιορτές και στα γλέντια έρχονται αγκαλιά με τη Διοίκηση και ανακοινώνουν από κοινού την ημέρα Δημάρχου ως τη μεγάλη διεκδίκηση .

Την ίδια στιγμή η δέσμευση της Δημοτική Αρχής για αίτημα πρόσληψης μόνιμου προσωπικού προς την κυβέρνηση μετά από απαίτηση της Σωματειακής Επιτροπής του Συνδικάτου , είναι φουσκωμένα λόγια , μιας και επί του πρακτέου έχει περάσει ήδη ένας μήνας ……και αναμένουμε !

 

Μονόδρομος για εμάς τους εργαζόμενους είναι η κλιμάκωση των αγώνων μας απέναντι στην αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που πηρέ τη σκυτάλη για να υλοποιήσει ότι άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις στη μέση για να μας καταδικάσει εμάς και τα παιδιά μας στην εξαθλίωση .

Τώρα μαζί με του Αγρότες , τους αυτοαπασχολούμενους , άνεργους , ενώνουμε την φωνή μας να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος .

 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ προσυγκέντρωση 10 . 30 πμ Σάββατο 13/2/2016 Πλατεία Κάνιγγος .

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment