Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανάκληση κρουασάν σοκολάτας από την αγορά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την άμεση ανάκληση κρουασάν με αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων από την εταιρεία που το διακινεί.

Την άμεση ανάκληση κρουασάν με αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (παρουσία ευρωτίασης) απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία που το διακινεί.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, διαπίστωσε, σε μία παρτίδα κρουασάν «choco the monster», καθαρού βάρους 250 γρ., αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (παρουσία ευρωτίασης). Πρόκειται για κρουασάν «με 5πλή γέμιση πραλίνας φουντουκιού» και η ημερομηνία λήξης αυτού είναι η 16-11-12.

Το συγκεκριμένο προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην ΕΕ από την εταιρεία «Ο Μπάρμπα Γιάννης ΕΠΕ».

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση /απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κηφισός: Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 1 Οκτωβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Οι Παλαίμαχοι του Ατρόμητου έπαιξαν για καλό σκοπό

Peristerinews.gr Newsroom

Ψηφιακό Φροντιστήριο: Από 28 Σεπτεμβρίου τα δια ζώσης μαθήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment