Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αναχωρεί για την προετοιμασία στο Πήλιο ο Ατρόμητος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ποιοι ποδοσφαιριστές αποτελούν την αποστολή…

Αναχωρεί αύριο το πρωί για τα Χάνια Πηλίου η αποστολή της ομάδας μας προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Την αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κυρίτσης, Κιβρακίδης, Κούρος, Κατράνης, Έμποου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Μπάλλας, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Γκαρσία, Μπρίτο, Καλλέργης, Μπαστακός, Εγκουέμ, Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι.

Οι ποδοσφαιριστές Κυρίτσης (τερματοφύλακας), Κατράνης (αμυντικός), Τσατσόπουλος (επιθετικός), Ρεγκάκος (επιθετικός) προέρχονται από την ομάδα Κ20.

Την Δευτέρα θα ενσωματωθεί ο Παπασπύρος ο οποίος ήταν στην 23αδα της Εθνικής Νέων που προετοιμάστηκε για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Απουσιάζει αντίθετα ο τερματοφύλακας Θεοδωρίδης που συμπεριλήφθηκε στην τελική 18αδα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ατρόμητος – Κηφισιά: Η αποστολή για το ματς στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Νίκη 81-71 την Καρδίτσα πριν το «Νίκος Φάσουρας»

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Με Κλουζ Ναπόκα το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment