Δημοτικά

Αν. Θεοδωράκος: «Επιστροφή στα θρανία, τηρώντας τα μέτρα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών»

Το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς έστειλε σήμερα με ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Περιστερίου Αναστάσιος Θεοδωράκος για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τονίζει τα εξής:

“Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με προτεραιότητα του Δήμου Περιστερίου και όλων των εκπαιδευτικών φορέων να γίνει απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία και να προστατεύσουμε την πολύτιμη υγεία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων.

Την περασμένη χρονιά δοκιμαστήκαμε, προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε τις συνήθειές μας. Φροντίσαμε κατά την ανάπαυλα των θερινών διακοπών, τη βελτίωση των υποδομών των σχολικών κτιρίων της πόλης μας που πάντα χρήζει περισσότερης και ουσιαστικότερης προσοχής απ’ όλους μας.

Ο Δήμος Περιστερίου έχει εξασφαλίσει σε όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης να υπάρχει το απαιτούμενο υγειονομικό υλικό για την ασφάλεια των μαθητών. Επιστροφή στα θρανία, τηρώντας τα μέτρα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.

Στη νέα σχολική χρονιά καλούμαστε, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, όλοι να επιδείξουμε θετικό πνεύμα συνεργασίας, αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη με κοινό παρονομαστή το καλό των μαθητών, ώστε να ξεπεραστεί με τα λιγότερα προβλήματα η υγειονομική κρίση που βιώνουμε”.

Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: 211 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου θα μοιράσει δωρεάν φυτά και εδαφοβελτιωτικό

Peristeri News

Ένα σχολείο γεμάτο χρώματα στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment