Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αν. Λοβέρδος: Προσπαθούμε για ανοιχτά σχολεία χωρίς κενά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε ο υπουργός Παιδείας σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, σε μήνυμά του για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, σε μήνυμά του για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Επεσήμανε πως όλα τα σχολεία της χώρας έχουν έγκαιρα τα βιβλία, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν «με τη βοήθεια όλων» τα «αρκετά» προβλήματα που έχουν σχολεία και εκπαιδευτικοί.

Από τους Λειψούς, όπου παρευρέθηκε στον αγιασμό των σχολείων έκανε αναφορά και στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μην υπάρξουν κενά. «Σήμερα προσπαθούμε σε όλη την Ελλάδα να είναι όλα μας τα σχολεία ανοιχτά και οι καθηγητές, οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί να είναι στις θέσεις τους. Θα δούμε στο τέλος της ημέρας κατά πόσο θα πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε.

Εξάλλου, στο μήνυμά του ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε ότι η εκπαίδευση, η μόρφωση και η παιδεία πρέπει να αποτελούν τα εφόδια όλων των μαθητών. Τόνισε επίσης ότι στο ρόλο του σχολείου η Πολιτεία εντάσσει και τη σωστή διατροφή και την άθληση, την πρόληψη των μολυσματικών ασθενειών, την καταπολέμηση του ρατσισμού και γενικά όλες τις δράσεις που διαμορφώνουν έναν δημοκρατικό πολίτη, υπεύθυνο και σωματικώς υγιή.

Καταλήγοντας, ο υπουργός Παιδείας ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2027

Peristerinews.gr Newsroom

Εξαρθρώθηκε σπείρα κλοπών οχημάτων: 8 συλλήψεις σε Περιστέρι, Καματερό και Αχαρνές

Peristerinews.gr Newsroom

Καματερό: 23χρονος συνελήφθη για «σούζες» στη Λ. Φυλής

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment