PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άμεσες οι εξελίξεις για Τόνσο


Σε ισχύ είναι ακόμα η πρόταση ανανέωσης του Ατρόμητου στον Μαρτίν Τόνσο, ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα τον Αργεντινό επιτελικό μέσο.

Ένας από τους δύο παίκτες που ήθελε ο Ατρόμητος να ανανεώσει το συμβόλαιό του και για την επόμενη σεζόν ήταν και είναι ο Μαρτίν Τόνσο. Ο άλλος ήταν ο Χαβιέρ Ούμπιντες που συμφώνησε για την επέκταση της συνεργασίας του.

Ωστόσο, η περίπτωση του Αργεντινού επιτελικού ήταν εκ προοιμίου πολύ πιο δύσκολη από αυτή του έμπειρου χαφ και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετές μέρες, πριν ακόμα ο Τόνσο ταξιδέψει για την Αργεντινή, ο Ατρόμητος του κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους και όπως ήταν φυσικό ζήτησε διορία για να εξετάσει τα δεδομένα.

Το κλίμα που είχε διαπιστωθεί ήταν θετικό ή τουλάχιστον πιο ενθαρρυντικό απ’ ό,τι μπορεί να πίστευε κανείς, αφού ο παίκτης έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και από τις συνθήκες στην ομάδα και από τον τρόπο ζωής στην Αθήνα.

Η απάντηση του Τόνσο δεν έχει έρθει ακόμα και ο Ατρόμητος δεν έχει περιθώρια να περιμένει πολύ ακόμα. Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα ήθελαν την απάντηση του προικισμένου επιτελικού χαφ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γεγονός που το έχουν γνωστοποιήσει και στον Αργεντινό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment