• Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Amantes Amentes: Επιστροφή της «Fine Drinking Culture» στο Περιστέρι

Peristeri News
Μάϊος05/ 2021

Μετά από περίπου 6 μήνες ένα από τα πιο ποιοτικά μαγαζιά στο Περιστέρι, το Amantes Amentes, άνοιξε και πάλι τις πύλες του για τον κόσμο.

Το αγαπημένο κοκτέιλ μπαρ της Σαρανταπόρου επανήλθε κοντά μας λειτουργώντας με απόλυτο σεβασμό στην τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια των πελατών του.

Γνωστό για τις εξαιρετικές του επιλογές σε ποτά με γνώμονα το «Fine Drinking Culture», το Amantes Amentes είναι και πάλι εδώ ώστε να απολαύσουμε τη νέα λίστα των ψαγμένων κοκτέιλ και την κομψότητα του χώρου του.

Ανοιχτά για τον κόσμο με τα προβλεπόμενα μέτρα και τα δύο επίπεδα με την πανέμορφη αυλή κάτω και το roof top bar στο δεύτερο επίπεδο.

Με το καλοκαίρι να φθάνει το μόνο βέβαιο είναι ότι οι άνθρωποι του μαγαζιού ετοιμάζουν και κάποια μοναδικά events όπως όλα αυτά τα χρόνια για να βάλουν το κάτι διαφορετικό στη νυχτερινή μας διασκέδαση.

Εννοείται πως το Amantes Amentes λειτουργεί από το πρωί με τον προσεγμένο υπαίθριο χώρο του να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον καφέ, το πρωινό ακόμα και το φαγητό μας τις μεσημεριανές ώρες.

Amantes Amentes

Σαρανταπόρου 20, Περιστέρι

Τηλ. Κρατήσεων: 211 18 23 914