PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άλμα παραμονής του Ατρόμητου με ήρωες Κουλούρη και Γιαννιώτη


Ο Ατρόμητος επικράτησε του Απόλλων Σμύρνης με 1-0 στις καθυστερήσεις της πρώτης αγωνιστικής των Play Out σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση κρίθηκε στα τελευταία λεπτά όταν ο Γιαννιώτης μπλόκαρε πέναλτι του Παμλίδη στο 88′ και στο 92′ ο Κουλούρης με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν αξιοσημείωτες φάσεις με το ρυθμό και την ποιότητα του ματς να είναι σε χαμηλό επίπεδο.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων ήταν αυτός που είχε κάποιες καλές φάσεις με την ομάδα του Κρις Κόλμαν να μην βρίσκει καθόλου ρυθμό στο ματς.

Τελικά όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά με ευνοημένο τον Ατρόμητο που πλέον νιώθει αρκετά πιο άνετος σε σχέση με την υπόθεση παραμονή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας (63′ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Σάλομον, Ντένις (66′ Ναμπί), Άλιμπεκ (67′ Κλωναρίδης), Μουνίθ, Κουλούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής (82′ Μπαξεβανίδης), Μπρούνο Άλβες, Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Τσίμπσαχ (72′ Μαρτίνες), Ιωαννίδης, Ντάουντα (62′ Παμλίδης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment