PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αλλοδαποί απήγαγαν ομοεθνείς τους και ζητούσαν λύτρα


Επτά υπήκοοι Μπαγκλαντές συνελήφθησαν για απαγωγή και κακοποίηση αλλοδαπών.

Επτά υπήκοοι Μπαγκλαντές συνελήφθησαν για απαγωγή και κακοποίηση αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες εκβίαζαν συγγενείς των απαχθέντων και να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά, ύψους 6.500-15.000 ευρώ.

Τα μέλη της σπείρας είχαν σαφείς και διακριτούς ρόλους και διέπρατταν κατ’ εξακολούθηση αρπαγές ομοεθνών τους απαιτώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από συγγενείς τους για την απελευθέρωσή τους. Αστυνομικοί του Τ.Α. Ομονοίας εντόπισαν δύο κρησφύγετα της ομάδας σε Ζεφύρι και Μενίδι.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση σε μονοκατοικία στο Μενίδι, απελευθερώθηκε ένας 25χρονος όμηρος, υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος είχε απαχθεί πριν από τέσσερις ημέρες. Τέσσερα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί μετέβησαν σε μονοκατοικία στο Ζεφύρι, όπου συνελήφθησαν τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης οργάνωσης. Όλοι οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τα δύο θύματα.

Στις δύο οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο τύπου REPLICA, μία ξύλινη ράβδος μήκους 60 εκατοστών και 26 κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στην Κηφισιά

Peristeri News

«Τσουχτερά» πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Peristeri News

Εντοπίστηκαν μετανάστες σε βραχώδες σημείο της Τήλου

Peristeri News

Leave a Comment