PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση του Ατρόμητου και ήττα στη Λεωφόρο


Ο Ατρόμητος φάνηκε για ένα ακόμα ματς ακίνδυνος και χωρίς σοβαρό πλάνο απέναντι στον κυνικό Παναθηναϊκό που επικράτησε με 2-0 στη Λεωφόρο.

Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε το ματς με 3-4-3, τον Γιαννιώτη στην εστία και τους Στρούγγη, Χατζηισαϊα και Μαυρομμάτη στα μετόπισθεν. Ενώ Σάλομον και Χαρίσης ήταν οι «κόφτες», με τους Βασιλαντωνόπουλο-Καστεγιάνο στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής και τους Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρη και Μουνίθ να συνθέτουν την τριπλέτα στην επίθεση.

Αυτή η υπεροπλία στην άμυνα έδωσε στον Ατρόμητο για ένα μισάωρο μια σταθερή παρουσία αμυντικά αλλά επιθετικά οι Περιστεριώτες δεν δημιούργησαν κάτι αξιόλογο.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έχοντας την κατοχή δημιούργησε κάποιες στιγμές με το 1-0 να έρχεται στο 31′ όταν ο Αϊτόρ έβγαλε σέντρα βρίσκοντας τον Καρλίτος που κινήθηκε ανάμεσα σε Χατζηϊσαια και Στρούγγη, νικώντας με σκαστή κεφαλιά τον Γιαννιώτη.

Ο Παναθηναϊκός είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τον Γιαννιώτη να νικάει τον Παλάσιος.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος πίεσε ψηλά προσπαθώντας να πάρει κάτι από το παιχνίδι αλλά αντίθετα δημιούργησε αρκετά κενά στη στιβαρή αμυντική του γραμμή με τους γηπεδούχους να βρίσκουν 3-4 καλές στιγμές αλλά ο τερματοφύλακας των Περιστεριωτών να δηλώνει παρών.

Τελικά η επιθετική υπεροχή του Παναθηναϊκού επιβραβεύθηκε και με δεύτερο τέρμα όταν με προσωπική ενέργεια του, ο Παλάσιος κινήθηκε παράλληλα με την ευθεία της μεγάλης περιοχής και κατάφερε να νικήσει με διαγώνιο σουτ τον Γιαννιώτη, στο 75ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα το ματς πήγε σε σβηστό ρυθμό με τον Γκαλβάο μάλιστα να τραυματίζεται σοβαρά μόλις 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο (65’ Αλέξανδρόπουλος), Βιγιαφάνες, Παλάσιος (84’ Βιτάλ), Καρλίτος (66’ Μακέντα), Αϊτόρ (66’ Χατζηγιοβάνης).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Στρούγγης (68’ Μπεντινέλι), Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Σόλομον (79’ Ντένιτς), Χαρίσης (68’ Νάτσος), Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Μουνίθ (79’ Γκαλβάο, 88’ Τζαβίδας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment