PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αλλάζει πρόσωπο το κολυμβητήριο της Χωράφας στο Περιστέρι


Σε διαμορφώσεις και αναπλάσεις τριών σημείων προχωράει αυτές τις μέρες ο Δήμος Περιστερίου, στο κολυμβητήριο της Χωράφας ενόψει της επαναλειτουργίας του αθλητικού χώρου τον Σεπτέμβρη.

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες του Δήμου έβαψαν και συνεχίζουν να βάφουν σημεία του περιβάλλοντα χώρου του κολυμβητηρίου με χρώματα που αναδεικνύουν και ζωντανεύουν ξανά τον αθλητικό χώρο.

IMG_2121

Στους χώρους που οι διαμορφώσεις δεν είναι εμφανείς σε κάποιον περαστικό, πραγματοποιούνται κατασκευαστικές εργασίες στον υπόγειο χώρο του κολυμβητηρίου όπου βρίσκονται όλα τα όργανα λειτουργίας του. Αξίζει να αναφερθεί ότι τοποθετήθηκαν δύο νέοι θερμοσίφωνες τελευταίας τεχνολογίας οι οποίοι θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στις αυξημένες ανάγκες του κολυμβητηρίου ενώ πραγματοποιήθηκε ανανέωση και στις σωληνώσεις.

IMG_2123

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι απαραίτητες αναπλάσεις και στα αποδυτήρια του αθλητικού χώρου, τα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι έτοιμα μέχρι την επόμενη βδομάδα.

IMG_2118

Στο κολυμβητήριο βρέθηκαν σήμερα οι Αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Θεοδωράκος και Βασίλης Μπέτσης και η πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, Ξένη Κορόγιαννη επιβλέποντας τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

IMG_2125

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment