PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αλεξανδράκη: Ο Ρώσος μεγιστάνας ήταν πολύ ευγενικός


Μια εμφάνιση του πρώην Next Top Model, Δήμητρας Αλεξανδράκη, στον νησί των ανέμων ήταν αρκετή για να “σηκώσει μποφόρ” στους κύκλους της showbiz!

Μια εμφάνιση του πρώην Next Top Model, Δήμητρας Αλεξανδράκη, στον νησί των ανέμων ήταν αρκετή για να “σηκώσει μποφόρ” στους κύκλους της showbiz!

Αφορμή ήταν η επιθυμία ενός Ρώσου μεγιστάνα να δείξει το θαυμασμό του προς το πρόσωπο της, κάνοντας της δώρα μεγάλης αξίας. Η ίδια εξηγεί το χρονικό του απίστευτου σκηνικού: «Είχα πάει στη Μύκονο για μια φωτογράφιση αλλά και για να ξεκουραστώ. Εκεί που ήμουν ξαπλωμένη στην παραλία της Ψαρούς, έρχονταν κοπέλες από την μπουτίκ και μου έφερναν σακούλες με πράγματα. Παπούτσια, ρούχα, κοσμήματα, λέγοντας μου –Αυτά είναι για σας!». Ωστόσο, η Δήμητρα τα επέστρεφε πίσω.

Λίγο αργότερα την κάλεσαν στην μπουτίκ. Εκεί την περίμενε ο Ρώσος μεγιστάνας και η αδελφή του, ο οποίος φιλώντας της το χέρι της είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που σας γνωρίζω. Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας κάνω ένα δώρο. Έχω διαλέξει κάποια πράγματα για σας, αλλά μπορείτε να πάρετε κι ότι άλλο θέλετε. Θα είναι μεγάλη μου τιμή να δεχτείτε το δώρο μου».

Η Δήμητρα καθόταν σε μια καρέκλα, μην πιστεύοντας στα αυτιά της και τα μάτια της και προσπαθούσε να συνεννοηθεί, όταν δύο κοπέλες άγνωστες στην ίδια εμφανίστηκαν από το πουθενά λέγοντας: «Είμαστε οι αδελφές της Δήμητρας. Θα διαλέξουμε εμείς κάποια πράγματα», ενώ τη Δήμητρα απέτρεψαν να τις σταματήσει λέγοντας της: «Μην ανακατεύεσαι, ξέρουμε τι κάνουμε.»
Εν ολίγοις, οι άγνωστες αδελφές της Δήμητρας κατέβασαν όλο το μαγαζί, φτάνοντας το λογαριασμό στις 37.500 ευρώ! Ωστόσο, να σημειώσουμε πως το μοντέλο παρά ταύτα, παραδέχτηκε πως ο Ρώσος μεγιστάνας ήταν πολύ ευγενικός και δεν της ζήτησε τίποτα, διευκρινίζοντας: «Δεν ήταν ο άνθρωπος κανένας λιγούρης. Ήθελε να μου κάνει δώρο.»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραδέχεται ότι δεν κάνει πλέον δουλειές που τη μειώνουν, έχει σταματήσει τις σέξυ φωτογραφήσεις και πως είναι τυχερή που ο σύντροφος της Ανδρέας, Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, δείχνει κατανόηση σε κακόβουλα δημοσιεύματα.

ΠΗΓΗ: People

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment