Viber
PeristeriNews.gr
Media

Αλαλούμ με τη λίστα προσλήψεων για τη Δημόσια Τηλεόραση

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Προέκυψαν 70 ακυρώσεις και 80 ενστάσεις.

«Ξαναγράφουν» τη λίστα με τις 577 προσλήψεις εργαζομένων στο μεταβατικό στάδιο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Όπως αναφέρει η Real life, περίπου 70 αιτήσεις ακυρώθηκαν καθώς κατά τη διασταύρωση των στοιχείων διαπιστώθηκε ότι κάποιοι π.χ. είχαν δηλώσει μεταπτυχιακό για το οποίο δεν προσκόμισαν κανένα δικαιολογητικό, με αποτέλεσμα να πέσουν σημαντικά σε μόρια και να βρεθούν εκτός.

Εκτός τελικής λίστας είναι και πολλοί συμβασιούχοι της ΕΡΤ που δήλωσαν εργαζόμενοι λαμβάνοντας μπόνους 200 μόρια χωρίς να τα δικαιούνται.

Το αλαλούμ δε σταματά εδώ, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα, 160 αιτήσεις κατατέθηκαν εμπρόθεσμα αλλά δεν προσμετρήθηκαν λόγω τεχνικού λάθους.

Μέσα σε όλα αυτά, έχουν ήδη καταγραφεί και 80 ενστάσεις οι οποίες οδηγούν σε επανεξέταση των φακέλων.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 300 προσλήψεις.

Η τελική λίστα θα διαμορφωθεί τις επόμενες ημέρες.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των υπολοίπων 1.453 προσλήψεων που προκύπτουν από τη δεύτερη προκήρυξη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΣΠΟΡ FM TV: Δωρεάν live και ON DEMAND αθλητικό θέαμα

Peristerinews.gr Newsroom

Δεν θα σταματήσει το ελληνικό πρόγραμμα η Deutsche Welle

Peristerinews.gr Newsroom

Αφιέρωμα του Mega στον Γιώργο Μαζωνάκη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment