Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Θα έχουμε συμφωνία μέσα στον Απρίλιο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μήνυμα προς τους δανειστές για την επίτευξη μίας συνολικής λύσης, η οποία θα περιλαμβάνει και το χρέος, έστειλε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Έθνος», ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για την άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν, υπό την προϋπόθεση να έχει επιτευχθεί συμφωνία και για την ουσιαστική ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

«Θα ψηφίσουμε μέτρα και αντίμετρα, τα οποία θα εφαρμοστούν μετά το 2019 – και αυτό μόνο αν, εντωμεταξύ, υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα για το χρέος και έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται» δήλωσε, χαρακτηριστικά.

Xθες, ο Έλληνας πρωθυπουργός, εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέπεμψε μήνυμα επίτευξης συμφωνίας εντός του Απριλίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment