PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Σημασία έχει ακόμα κι όταν σε ρίξουν να σηκωθείς


Μήνυμα ότι «μπορούμε όταν πέφτουμε να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε τη μάχη» έστειλε από το Αιγάλεω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα ότι «μπορούμε όταν πέφτουμε να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε τη μάχη» έστειλε από το Αιγάλεω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι «σημασία έχει ακόμα κι όταν σε ρίξουν να σηκωθείς και να συνεχίσεις τη μάχη». Άσκησε κριτική στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι «δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο να επιστρέψει».

«Μετά την εκλογική νίκη του Γενάρη δώσαμε μάχες μεγάλες για να υπερασπιστούμε το δίκιο του λαού μας» τόνισε και πρόσθεσε ότι «δεν είμαστε φτερό στον άνεμο της ιστορίας οι ρίζες μας πάνε βαθιά».

«Ο ελληνικός λαός δεν θα αφήσει την Ελλάδα να γυρίσει πίσω» εκτίμησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «με την ίδια αποφασιστικότητα θα συνεχίζουμε να δίνουμε τις μάχες και στο μέλλον».

«Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδεύουμε με το παλιό», σημείωσε ο κ. Τσίπρας και έκανε λόγο για μία προσπάθεια, ώστε «να βγει η Ελλάδα από το βαθύ χαντάκι, στο οποίο την έριξαν οι πολιτικοί του χθες».

Όπως ανέφερε, σε αυτή τη μάχη η κυβέρνηση δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους δανειστές, αλλά και ένα καλά μελετημένο σχέδιο ακραίων κύκλων και εκπροσώπων των κατεστημένων.

«Επιμείναμε να ματώνουμε, προκειμένου ο λαός μας να πάψει να ματώνει άλλο», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και κατήγγειλε ότι «όλο το πολιτικό, μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο ήταν απέναντί μας στο δημοψήφισμα και τους νικήσαμε». «Έτσι και τώρα, μόνοι μας και όλοι τους, θα τους νικήσουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment