PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Προτιμάμε να κερδίζουμε τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις


Προτιμάμε να κερδίζουμε τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις, επανέλαβε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πως οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Πρωθυπουργός ρωτήθηκε αναφορικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και για το εάν αυτό σχετίζεται με την εικόνα της κυβέρνησης στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι και στο παρελθόν, τα τελευταία δύο χρόνια, οι δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν τη ΝΔ να προηγείται, αλλά πάντα το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι προτιμά να κερδίζει τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις.

Υπογράμμισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019 και σημείωσε ότι τότε η κυβέρνηση θα καλέσει τους πολίτες να συγκρίνουν την κατάσταση την οποία παρέλαβε -τη βαθιά ύφεση και την υψηλή ανεργία-, με την κατάσταση την οποία, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να παραδώσει η κυβέρνηση, με σημαντική ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας.

Τότε, πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός, οι πολίτες θα κρίνουν αυτή την κυβέρνηση με βάση το συνολικό έργο της. Σημείωσε πως γνωρίζει ότι είναι φιλόδοξο, αλλά επισήμανε πως είναι αισιόδοξος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment