PeristeriNews.gr
Πολιτική

Aλ. Τσίπρας: Κανείς δεν θέλει μία εμπλοκή


Αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι «κανείς δεν θέλει αυτή τη στιγμή, μία εμπλοκή».

«Ούτε οι θεσμοί, ούτε τα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης» θα ήθελαν μία τέτοια εξέλιξη, έσπευσε να προσθέσει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Documento» και σημείωσε ότι «η επιστροφή στην αβεβαιότητα δεν είναι η πιο έξυπνη επιλογή».

Επεσήμανε επίσης, ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», καθώς «δεν υπάρχει άλλη επιλογή». «Ή αυτή η κυβέρνηση θα πετύχει ή τα προγράμματα διάσωσης θα αποτύχουν οριστικά» συμπλήρωσε.

Ασκώντας κριτική στη Ν.Δ., υποστήριξε ότι «αν την ευθύνη της διαπραγμάτευσης την είχε ο κ. Μητσοτάκης, θα είχε αποδεχθεί με προθυμία το βαρύτατο αντίτιμο που θα επέφερε επιπρόσθετη κοινωνική ζημιά».

«Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει εγκλωβιστεί, ίσως παρασυρμένος από συμβούλους που βλέπουν την ενασχόληση με την πολιτική ως επαγγελματικό πρότζεκτ» διαμήνυσε και ξεκαθάρισε ότι «η πολιτική δεν είναι πρότζεκτ και η χώρα δεν είναι Siemens, δεν είναι εταιρεία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment