Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Ευρύτερες συναινέσεις για τη σωτηρία της χώρας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ευρύτερες συναινέσεις για τη σωτηρία της χώρας και όχι “συναίνεση στη συνενοχή” ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευρύτερες συναινέσεις για τη σωτηρία της χώρας και όχι “συναίνεση στη συνενοχή” ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής κάνοντας λόγο για “κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και όχι μόνο μίας παράταξης”.

Ο κ. Τσίπρας ζητά «καθαρή εντολή αυτοδυναμίας», ενώ σημειώνει ότι το μνημόνιο τελειώνει στις 25 Ιανουαρίου και στο νέο τοπίο δεν συμπεριλαμβάνεται η λιτότητα, δεν συμπεριλαμβάνεται η τρόικα και δεν συμπεριλαμβάνονται οι δεσμεύσεις Σαμαρά.Δηλώνει ότι βλέπει προσπάθεια να δημιουργηθεί φόβος για το φορολογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ καισημειώνει ” έχουμε δεσμευτεί για ένα διακιότερο φορολογικό σύστημα που θα ακουμπά επιτέλους τους οικονομικά ισχυρούς.

Για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάστασή του με έναν φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας με προοδευτική κλιμάκωση, υψηλό αφορολόγητο όριο και ευρεία αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών». Προσθέτει ότι «οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται είναι όσοι μέχρι σήμερα φοροαποφεύγουν και φοροδιαφεύγουν». Επαναλαμβάνει ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί σημειώνοντας πως “δεν έχουμε αυταπάτες τι θα παραλάβουμε”.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment