PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Είμαστε εδώ για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση


«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κάποιους να απειλούν να καλύψουν την χώρα στο σκοτάδι» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην Ν.Δ., η οποία – όπως είπε – βρίσκεται απέναντι στον αγώνα της κυβέρνησης να σπάσει «το αμαρτωλό τρίγωνο της διαπλοκής».

«Εδώ και ένα μήνα παίζεται από το παλιό πολιτικό σύστημα και τα συστημικά Μέσα που το στηρίζουν, το παιχνίδι της “αριστερής παρένθεσης”» επισήμανε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία.

«Δυστυχώς πλέον, το σκοτάδι της προπαγάνδας και της συκοφαντίας του παλιού πολιτικού συστήματος και των συστημικών Μέσων που στηρίζει απειλεί να καλύψει τα πάντα», είπε ο κ. Τσίπρας.

Ανέφερε ακόμη πως η κυβέρνηση βάζει τέλος στις παθογένειες και σε «όσα μας έφεραν εδώ», τα οποία, όπως υποστήριξε, έχουν αυτουργούς τις κυβερνήσεις μετά τη μεταπολίτευση και τα δύο κόμματα που συγκυβέρνησαν από το 2010 έως το 2015.

«Είμαστε εδώ για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση αλλά με την κοινωνία όρθια», συνέχισε ο Πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι ο κύκλος της πρώτης αξιολόγησης κλείνει οριστικά.

Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έχει προστρέξει από πέρυσι να υποστηρίξει τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών και πρόσθεσε: «Μεταρρυθμίσεις για τη Ν.Δ. σημαίνουν απολύσεις, απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment