Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Δεν περιμένουμε σχέδιο, καταθέσαμε σχέδιο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας

Η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και έγκειται στην πολιτική ηγεσία της Ευρώπης να προσεγγίσει με σεβασμό τις ελληνικές θέσεις τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο υπουργείο Παιδείας.

Δεν περιμένουμε να μας καταθέσουν σχέδιο, η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει συγκεκριμένες ρεαλιστικές προτάσεις τόνισε ο Πρωθυπουργός, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. «θα προσχωρήσει στο ρεαλισμό» ώστε να ατενίζουμε, όπως είπε, το μέλλον με περισσότερη σιγουριά και ελπίδα για το μέλλον.

«Έχουμε κάνει παραχωρήσεις. Ξέρουμε ότι αυτές θα είναι δύσκολες αλλά καταθέσαμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο (…), ένα σχέδιο που η αποδοχή του θα σηματοδοτήσει και το τέλος των σεναρίων της διαίρεσης της Ευρώπης», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι περήφανεοι για την προσπάθεια που επιδεκνύει η κυβέρνηση «η οποία στέκεται σε αντίξοες συνθήκες και διεκδικεί τα δίκια της».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εκδόθηκε NAVTEX για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες – Οι νέες δικλείδες προστασίας

Peristerinews.gr Newsroom

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment