PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αλ. Σταυρούλιας: Θα συμπαρασταθούμε έμπρακτα με ένα κοστολογημένο πακέτο μέτρων στήριξης


Σε ανακοίνωση του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Περιστερίου, Αλέξης Σταυρούλιας, τονίζει ότι η Δημοτική Αρχή θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των δημοτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αντιδήμαρχου Οικονομικών:

«Βλέπουμε όλοι μια υγειονομική κρίση να βαθαίνει κάθε μέρα και περισσότερο από την προηγούμενη.

Βλέπουμε επίσης την σταδιακή μετατροπή της από υγειονομική σε οικονομική κρίση.
Το οικονομικό επιτελείο του Δήμου, εξ αρχής βρισκόταν ανάμεσα σε δύο βασικές επιλογές. Είτε να παρέμβει άμεσα, βρίσκοντας εκείνα τα μέτρα που θα ανακουφίσουν τους πληττόμενους δημότες και τις επιχειρήσεις τους (με κίνδυνο όμως τα μέτρα να ήταν αναποτελεσματικά όσο θα χειροτέρευε η κατάσταση), είτε να περιμένει την κορύφωση της κρίσης την οποία οφείλει να υπολογίζει κάθε φορά σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημονικών φορέων.

Επιλέξαμε συνειδητά να κοστολογήσουμε αυτή την κρίση, ώστε να μην φανούμε απλά επικοινωνιακά συμπαραστεκόμενοι στους συμπολίτες μας και να μην προβούμε σε κινήσεις οι οποίες μεταγενέστερα θα φαίνονταν ανεπαρκείς.

Να μην έχει κανένας οποιαδήποτε αμφιβολία ότι είμαστε εδώ για τον κόσμο. Στον ταλαιπωρημένο και ψυχολογικά κουρασμένο αυτόν κόσμο, θα συμπαρασταθούμε έμπρακτα με ένα κοστολογημένο πακέτο μέτρων στήριξης, αμέσως μόλις σχηματιστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πιθανή διάρκεια αυτής της κρίσης που κορυφώνεται και δεν υποχωρεί.

Εδώ ζούμε και βλέπουμε τι γίνεται. Είναι αδύνατο να αδιαφορήσει οποιοσδήποτε για ότι συμβαίνει. Υπάρχει η ευθύνη της διατήρησης της ομαλής λειτουργίας της πόλης, ταυτόχρονα με την ανάγκη στήριξης των συμπολιτών μας, σε ένα μείγμα υπευθυνότητας και αλληλεγγύης ιδανικό για όλους τους δημότες μας, για το παρόν αλλά και για το μέλλον. Και αυτό θα αποδειχθεί το συντομότερο.

Καλές γιορτές με υγεία!
Χρόνια πολλά και χρόνια καλύτερα σε όλους και όλες!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment