Δημοτικά

Αλ. Σταυρούλιας: Ο Περιστεριώτης νιώθει υπερηφάνεια για την πόλη

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Περιστερίου, Αλέξης Σταυρούλιας, τονίζοντας πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η διοίκηση της πόλης και πόσο υπερήφανοι είναι οι δημότες του Περιστερίου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ζυγίζουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής με την υπερηφάνεια που νιώθει ο δημότης του Περιστερίου. Εάν ρωτήσετε έναν Περιστεριώτη πως νιώθει για τη πόλη του, θα σας διαβεβαιώσει ότι έχει πολύ μεγάλο ηθικό και είναι πολύ υπερήφανος για αυτή. Παράλληλα, αν πάτε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και συζητήσετε για το Περιστέρι, όλοι θα πουν πως, εκεί, γίνεται κάτι διαφορετικό».

Συνεχίζοντας, ο κ. Σταυρούλιας επισήμανε πως οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα αλλά και ότι ο ίδιος δεν έχει μάθει να διαχειρίζεται τους συνανθρώπους του με ψευδαισθήσεις και με ψέματα.

«Όταν ασχολείσαι με νούμερα και αριθμούς, είσαι υποχρεωμένος να έχεις υπευθυνότητα και να μάθεις να χειρίζεσαι και το «όχι». Εάν όλοι οι πολιτικοί μας είχαν μάθει να διαχειρίζονται και το «όχι», ίσως η χώρα να μην είχε φτάσει σε αυτή την κατάντια», κατέληξε.

Related posts

Περιστέρι: Ημερίδες του Δήμου στα σχολεία για τους κινδύνους του διαδικτύου

Peristeri News

Ποιος σπουδαίος τραγουδιστής έρχεται στο Περιστέρι στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Peristeri News

Ριζική ανανέωση στο Θέατρο «Πολιτών» του Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment