PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αλ. Πλέστης: Το Περιστέρι χρειάζεται Αντιπολίτευση χωρίς εμπάθειες (video)


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του PeristeriNews.gr ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Περιστέρι με όλους-Ανατροπή”, Αλέξανδρος Πλέστης.

Ο κ. Πλέστης μίλησε για πρώτη φορά στο PeristeriNews.gr και μάλιστα επιλέχθηκε ως σημείο συνέντευξης το πάρκο της Τσαλαβούτα, ένα σημείο στο οποίο ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης έδωσε αρκετούς αγώνες για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Η συνέντευξη είχε αναφορά σε αρκετά θέματα και αξίζει να την παρακολουθήσετε βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα από τις απαντήσεις του κ. Πλέστη.

Ενδεχόμενη συνεργασία ανεξάρτητων παρατάξεων στο Περιστέρι

Ο κ. Πλέστης τόνισε πως είναι νωρίς ακόμα για κάποια ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ παρατάξεων της πόλης αφού οι εκλογές απέχουν κάτι παραπάνω από δύο χρόνια. Πάντως ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης τόνισε πως υπάρχουν τα εχέγγυα να υπάρξει μια σωστή αντιπολιτευτική πίεση προς τη Διοίκηση ώστε η πόλη να καταφέρει να πάει ένα βήμα παραπάνω.

Αθλητικά σωματεία και χώροι άθλησης στην πόλη

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Πλέστης τόνισε πως οι αθλητικές υποδομές υπάρχουν στην πόλη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλες διοργανώσεις και τουρνουά. Βέβαια από την εμπειρία του με την ενασχόληση στον Α.Ο. Περιστερίου εφιστά την προσοχή προς την Πολιτεία αναφέροντας πως πρέπει να υπάρξουν κατάλληλες κινήσεις που θα ενισχύσουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα βοηθήσουν τους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες.

Περιοχή Τσαλαβούτα

Χωρίς να διστάσει ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Περιστερίου είπε χαρακτηριστικά ότι η περιοχή της Τσαλαβούτα έχει ανέβει δέκα επίπεδα πάνω από τα προηγούμενα χρόνια. Παλιότερα όπως είπε χαρακτηριστικά ήταν “τόπος περιθωριακών παρουσιών”. Πλέον με τις προσπάθειες του Δήμου και των κατοίκων η περιοχή έχει εξελιχθεί ραγδαία. Πρέπει να την αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο οι κάτοικοι και στο εγγύς μέλλον θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Για το μέλλον την ανεξάρτητης παράταξης “Περιστέρι με όλους-Ανατροπή”

Κλείνοντας και έπειτα από ερώτησή μας ο κ. Πλέστης τόνισε πως η παράταξη θα συνεχίσει να τελεί το έργο της μαζί με τους πολίτες και κοντά στα προβλήματα. Άλλωστε η κοινωνία χρειάζεται την Αντιπολίτευση που κοιτάζει τα προβλήματα πέρα από κομματικές αγκυλώσεις και εμπάθειες όπως είπε και ο ίδιος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment