PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Φλαμπουράρης: Θα βρεθεί συναινετική λύση για να μη διαλυθεί η Ευρώπη


Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών, καθώς και τη νομοθέτηση νέων μέτρων για το 2018, ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, είπε πως «η επιμονή του Δ.Ν.Τ., και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, οδηγούν σε ναυάγιο την Ευρώπη».

Μιλώντας στην τηλεόραση του «Σκάι», ο κ. Φλαμπουράρης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «θα υπάρξει συναινετική λύση για να μη διαλυθεί η Ευρώπη». «Είναι υποχρεωμένοι και θα το κάνουν», είπε, και πρόσθεσε πως, «τόσο το ΔΝΤ όσο και ο κ. Σόιμπλε, γνωρίζουν πολύ καλά ότι με διαλυμένη Ευρώπη θα χάσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες».

Ο υπουργός Επικρατείας εκτίμησε ότι «η λύση αυτή θα βασίζεται στη θέση της ελληνικής κυβέρνησης», την οποία χαρακτήρισε «συνταγματικά σωστή», και η οποία προβλέπει ότι «δεν είναι δυνατόν να νομοθετήσουμε νέα μέτρα για μετά το 2018, πλέον αυτών που έχουμε νομοθετήσει και είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε».

«Στόχος μας είναι το 2018 να φύγουμε από το μνημόνιο, για να αρχίσει επιτέλους η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, που είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων» τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment