PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ακόμη δύο φιλικά με Ελτσε, Σαραγόσα ο Ατρόμητος


Ακόμη δύο φιλικές αναμετρήσεις ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας του στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, στις 18 Ιουλίου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Έλτσε, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατάφερε να παραμείνει στη La Liga και τη νέα χρονιά θα είναι στην Primera Division.

Επιπλέον, στις 30 Ιουλίου ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί με την ιστορική Ρεάλ Σαραγόσα, που αγωνίζεται στη Segunda Division.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για την Ισπανία στις 15 Ιουλίου και η επιστροφή της στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τις 31 του ίδιου μήνα.

Στο διάστημα της παραμονής του στην Ισπανία, εκτός των δύο φιλικών με Έλτσε και Σαραγόσα, έχουν ήδη ανακοινωθεί αναμετρήσεις κόντρα σε Βαλένθια (21 Ιουλίου) και Λεβάντε (27 Ιουλίου), ενώ αναμένεται να προγραμματισττεί ακόμα ένα στις 24 Ιουλίου.

Αναλυτικά τα φιλικά που έχουν κλείστει μέχρι τώρα:

18 Ιουλίου: Έλτσε
21 Ιουλίου: Βαλένθια
27 Ιουλίου: Λεβάντε
30 Ιουλίου: Ρεάλ Σαραγόσα

Τέλος, ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει και στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα ιδρύματα «ΦΛΟΓΑ» και «Ορφανοτροφείο Βόλου», αντιμετωπίζοντας στις 8 Αυγούστου τον Αστέρα Τρίπολης και στις 10 Αυγούστου, είτε τον Βόλο, είτε τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment