PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ακόμα πιο κοντά στον συνάνθρωπο η ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.


Σε συνεργασία με Δήμους της Δυτικής Αθήνας θα στελεχώσει σημαντικές κοινωνικές δομές, με στόχο την στήριξη των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών.

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α», είναι κοντά στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας από το 2001. Έχοντας την τεχνογνωσία, την υποδομή, την εμπειρία των στελεχών της αλλά και την πλήρη αποδοχή των πολιτών, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επιλέχθηκε ως δικαιούχος στην εκτέλεσης της Πράξης «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας».

Πρόκειται για δράση που συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και του ΕΣΠΑ 2007-2013 (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) σε συνεργασία με τους Δήμους Περιστερίου- Αιγάλεω και Χαϊδαρίου»

Η ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. είναι δικαιούχος της πράξης στο Δήμο Περιστερίου με συμπράττοντες φορείς- το Δήμο Περιστερίου και τις δραστήριες και καταξιωμένες, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, την ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ και τους +ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Στο Δήμο Περιστερίου θα λειτουργήσουν άμεσα με ωφελούμενους αδύνατους οικονομικά συμπολίτες μας νέες Δομές όπως Κοινωνικό Φαρμακείο , Τράπεζα Χρόνου , Γραφείο Διαμεσολάβησης ενώ θα ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που λειτουργεί ήδη με μεγάλη επιτυχία.

Στους Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου θα λειτουργήσουν άμεσα με ωφελούμενους αδύνατους οικονομικά συμπολίτες μας νέες Δομές όπως Κοινωνικό Φαρμακείο , Τράπεζα Χρόνου , Γραφείο Διαμεσολάβησης, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Δομή Συσσιτίου. Οι δομές αυτές μοιράζονται στους δυο Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου ως εξής : στο Δήμο Χαϊδαρίου θα λειτουργήσει το Γραφείο Διαμεσολάβησης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενώ στο Δήμο Αιγάλεω θα λειτουργήσει Κοινωνικό Φαρμακείο , Τράπεζα Χρόνου και Δομή Συσσιτίου.

Στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή υπηρεσιών σε πολλαπλά επίπεδα ώστε να δημιουργηθεί ένα οργανωμένο δίκτυο προστασίας για τους Πολίτες με την ενεργή συμμετοχή όλων των φορέων, των πολιτών, και των Δήμων.

Οι δομές θα λειτουργούν σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων και σύντομα θα δοθούν λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας και τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν.

Στα πλαίσια της πράξης ανακοινώνουμε και τα παρακάτω:

Α) η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α» ως δικαιούχος εκτέλεσης της Πράξης «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Περιστερίου» με κωδικό MIS 377243 που συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΕΣΠΑ 2007-2013 (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) προβαίνει στην πρόσληψη 14 ανέργων έως 30 ετών με σύμβαση εξαρτημένης πλήρους εργασίας ορισμένου έργου 24 μηνών για απασχόληση σε Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στον Δήμο Περιστερίου και

Β) η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α» ως δικαιούχος εκτέλεσης της Πράξης «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου» με κωδικό MIS 377080 που συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΕΣΠΑ 2007-2013 (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) προβαίνει στην πρόσληψη 21 ανέργων έως 30 ετών με σύμβαση εξαρτημένης πλήρους εργασίας ορισμένου έργου 24 μηνών για απασχόληση σε Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.

Καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να υποβάλουν αίτηση έως 5/11/2012 . Πληροφορίες στο τηλ 210-5786870 και στην Ιστοσελίδα www.kipoda.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment