PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ακόμα μια επιτυχία για την ΟΠΚΕ Περιστερίου (photo)


Οι άνδρες της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) έχουν συμβάλλει τα τελευταία χρόνια στη σύλληψη δεκάδων κακοποιών αλλά το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται να είναι τοποθετημένοι σε στατικά σημεία για τη φύλαξη κυρίως πολιτικών κομμάτων και προσώπων.

Όσες φορές άνδρες της ΟΠΚΕ έχουν βρεθεί στους δρόμους της Δυτικής Αθήνας έχουν βοηθήσει στην αποφυγή εγκλημάτων απλά και μόνο από την παρουσία τους στα πιο επικίνδυνα σημεία.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με πληροφορίες, χθες τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Ζεφυρίου, η ΟΠΚΕ Περιστερίου κατάφερε έπειτα από καταδίωξη να συλλάβει αθίγγανο άνδρα που είχε στην κατοχή του οπλισμό. Με αυτή τη σύλληψη οι άντρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν για μια ακόμα φορά να αποτρέψουν μια ληστεία υπό την απειλή όπλου που ενδεχομένως να είχε και θύματα.

14045367_1036025823132755_1239357146_o

Η οικονομική κρίση έχει βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τα φαινόμενα εγκληματικότητας στην Ελλάδα και είναι πλέον άμεση ανάγκη, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ να βρίσκονται στους δρόμους προστατεύοντας τους πολίτες και όχι να βρίσκονται παροπλισμένοι έξω από πολιτικά κτήρια!

Άλλωστε όπως μαθαίνουμε έχει προχωρήσει μια σημαντική δωρεά νέων αυτοκινήτων ειδικής κατασκευής, από τον Δήμο Φυλής, που θα βοηθήσει αρκετά τις ΟΠΚΕ στις δύσκολες αποστολές που αναλαμβάνουν στους δρόμους της πόλης μας και σε “άβατες” περιοχές όπως το Ζεφύρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment