Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ακινητοποιήθηκε τρένο στον Ασπρόπυργο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Ασπόπυργου, λόγω τεχνικού προβλήματος, η αμαξοστοιχία 1323, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Κιάτο, το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, εφεδρικός συρμός έφτασε άμεσα στο σημείο, προκειμένου οι 300 επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους, με την καθυστέρηση να διαμορφώνεται στα 83 λεπτά.

Βάσει της ίδιας ενημέρωσης της Hellenic Train, κατά τη διάρκεια της αναμονής, το προσωπικό της εταιρείας παρέμενε διαρκώς κοντά στους επιβάτες, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του δρομολογίου.

Σημαντικές καθυστερήσεις

Ωστόσο, εξαιτίας του συμβάντος, αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις και στα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Hellenic Train διερευνά τα αίτια της βλάβης και ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment