PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ακίνδυνος και χωρίς φαντασία ο Ατρόμητος απέναντι στην ΑΕΚ


Στο εξ αναβολής παιχνίδι του απέναντι στην ΑΕΚ, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε και ηττήθηκε με 1-0.

Στο 21′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Ο Σιντιμπέ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη από τους κυανόλευκους και έχασε πολλές ευκαιρίες πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Τσούμπερ στο 31′ με σουτ από κοντά, έπειτα από την πάσα του Σιντιμπέ.

Στο 43′ ο Γιόνσον έψαξε στην άλλη πλευρά τον Αραούχο, εκείνος από τα αριστερά μοίρασε στον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος πλάσαρε με την μπάλα να σταματάει ξανά στο δοκάρι, για δεύτερη φορά.

Ο Ατρόμητος ουσιαστικά απείλησε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έπειτα από αλλαγές του Κρις Κόουλμαν όταν στο 80′ ο Φριντζόνσον έφυγε απέναντι από τον Αθανασιάδη, πάτησε την μπάλα για να ντριμπλάρει και γλίστρησε. Η φάση τελείωσε με σουτ του Κλωναρίδη που έφυγε άουτ.

Στο 89′ ο Ατρόμητος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Κλωναρίδης έκανε το γύρισμα στον Τζαβίδα, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα, όμως αστόχησε από κοντά.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης (λ.τρ. Μαυρομμάτης), Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν (77΄Φριτζόνσον), Ροτάριου (65΄ Κλωναρίδης), Αγκιμπού Καμαρά, Κιάρτανσον (65΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65΄ Τζοβάρας).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον (76΄ Φερνάντες), Γιόνσον (76΄ Πινέδα), Γκατσίνοβιτς (86΄ Φαν Βέερτ), Τσούμπερ (76΄ Μάνταλος), Αραούχο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment