PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αήττητος στα φιλικά της Βουλγαρίας ο Ατρόμητος



Ο Ατρόμητος μετά τη Λίτεξ Λόβεξ και τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας επικράτησε και της Λοκομοτίβ Σόφιας στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους, δύο μέρες πριν από την επιστροφή του στην Αθήνα.

Tρία ματς, τρεις νίκες. Ο Ατρόμητος μετά τη Λίτεξ Λόβεξ και τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας επικράτησε και της Λοκομοτίβ Σόφιας στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους, δύο μέρες πριν από την επιστροφή του στην Αθήνα.

Η ομάδα μας κέρδισε με γκολ του νεαρού Αντώνη Αθανασίου στο 80′ με σκορ 1-0 έπειτα από πάσα του Τάσου Καραμάνου και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και άκρως ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η συνοχή της δεν επηρεάστηκε σε καμία περίπτωση παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας Ντούσαν Μπάγεβιτς στην επανάληψη.

Από το πρώτο σφύριγμα και μέχρι το τελευταίο, ο Ατρόμητος ήταν εμφανώς ανώτερος της Λοκομοτίβ, οι παίκτες της οποίας επιστράτευσαν πολλές φορές την σκληρότητα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής απέβαλε παίκτη των Βούλγαρων (τον Ντιμιτρόφ) με δύο κίτρινες για επικίνδυνο παιχνίδι!.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ράντμαν, Νάστο, Φυτανίδη, Σκόνδρα, Επστάϊν, Ιγκλέσιας, Μπάλλα, Δημούτσο, Μπρίτο, Μπέλιτς, Κούτσι.

Στο β’ ημίχρονο πέρασαν διαδοχικά στον αγώνα οι: Ιτάνζ, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γκαρσία, Καραμάνος, Αθανασίου, Οικονόμου, Καραγκούνης, Μακρής, Καλλέργης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment