PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αισιόδοξη για τις διαπραγματεύσεις η Όλγα Γεροβασίλη


Αισιοδοξία για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σημειώνοντας ότι έρχεται πιο νωρίς η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έτσι μαζί με τη δόση των 2 δισ. θα διατεθούν και τα 10 δισ. για τις τράπεζες.

Μιλώντας στον Αlpha 989 η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «μας δόθηκε η εικόνα ότι είμαστε πολύ κοντά στους όρους βάσει των οποίων θα αναδειχθούν οι προστατευόμενες ομάδες των συμπολιτών, είμαστε κοντά στα όρια που είχε βάλει η ελληνική πλευρά».

Για την υπόθεση του Γιάννη Πανούση, είπε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει εγκαλέσει τον κ. Πανούση ούτε κανέναν, καθώς δεν είναι δική της αρμοδιότητα».

«Ανεδείχθη μια σειρά διαλόγων με ακριβή ονόματα και κατά την άποψή μας πρόκειται περί μύθων που διοχετεύτηκαν στην κοινή γνώμη ως απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι. Ο πρωθυπουργός φαίνεται δια των δηλώσεων της κυβέρνησης ότι δεν υπήρχαν τέτοιοι διάλογοι», πρόσθεσε.

«Εάν υπάρχουν, θα πρέπει να διερευνηθεί γιατί υπάρχει, αν δικαιούται κάποιος να τους έχει και γιατί τους έχει», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος επισημαίνοντας ότι «μία έρευνα κατά παντός υπευθύνου είναι αυτή που θα δείξει τι συνέβη».

Για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Τουρκία, η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι «το βασικό αντικείμενο είναι το προσφυγικό και θα γίνουν και διμερείς συναντήσεις. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται η Τουρκία τις προσφυγικές ροές παίζει σημαντικό ρόλο για το πώς θα κινηθεί η Ελλάδα και η Ευρώπη. Είναι σαφής και ανυποχώρητη η στάση της κυβέρνησης για το σενάριο των κοινών περιπολιών στο Αιγαίο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment