PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση του 75χρονου από το Περιστέρι


Η περιπέτεια του κ. Κωνσταντίνου Σουσώνη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 75χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Σουσώνης, 75 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Περιστερίου, την 04/11/23.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 4 Νοεμβρίου 2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, το βράδυ της 04/11/2023, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του.

Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε από πολίτη σε κατάστημα της περιοχής Ψυρρή, στην Αθήνα. Ο πολίτης αναγνώρισε τον ηλικιωμένο από τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert και ενημέρωσε στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Άμεσα, η Κοινωνική Υπηρεσία του SILVER ALERT, ειδοποίησε την Άμεση Δράση, η οποία πήγε στο σημείο, παρέλαβε τον ηλικιωμένο και τον μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Μετά την σχετική διασταύρωση και επαλήθευση ότι πράγματι επρόκειτο για τον αναζητούμενο Κωνσταντίνο Σουσώνη ενημερώθηκαν οι δικοί του άνθρωποι οι οποίοι παρέλαβαν τον ηλικιωμένο και τον οδήγησαν πίσω στο σπίτι του. Ο 75χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment