Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αιμ. Λιάτσος: Αξιόπιστη η πηγή μου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τι δήλωσε ο διευθυντής της εφημερίδας Κontra News μετά την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα.

Στον Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο κατέθετε επί περίπου μιάμιση ώρα ο διευθυντής της εφημερίδας Κontra News Αιμίλιος Λιάτσος στο πλαίσιο της επείγουσας προκαταρκτικής που διενεργείται με εντολή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Εισαγγελέα, ο Αιμίλιος Λιάτσος δεν κατονόμασε τις πηγές του επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο.

«Καλώς διατάχθηκε η δικαστική έρευνα. Θα αναζητηθεί η αλήθεια κι ελπίζω να υπάρχουν αποτελέσματα. Είναι σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα και δεν μπορώ να αποκαλύψω τι κατέθεσα. Επικαλέστηκα το δημοσιογραφικό απόρρητο αλλά θεωρώ την πηγή μου απολύτως αξιόπιστη», δήλωσε ο Αιμίλιος Λιάτσος στους δημοσιογράφους μετά την κατάθεσή του.

Ο διευθυντής της εφημερίδας συνοδευόταν από το νομικό εκπρόσωπο της Κontra News Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος δήλωσε: «Όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ προέρχονται από αφηγήσεις αξιόπιστων ανθρώπων. Ο κ. Λιάτσος όμως δεν παραβίασε τα ιερά και όσια της δημοσιογραφίας. Δεν αποκάλυψε την πηγή του».

Το δημοσίευμα της Κontra News αναφέρεται σε πληροφορίες για τη συγκρότηση «ταμείου» προκειμένου να δωροδοκηθούν βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του Εισαγγελέα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος έχει κάνει δημόσιες καταγγελίες για το θέμα, ενώ για την ερχόμενη Δευτέρα έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αποφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις φυλακές Δομοκού

Peristerinews.gr Newsroom

Στάση εργασίας ΑΔΕΔΥ στις 16 Σεπτεμβρίου – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Πρόστιμο 500 ευρώ σε καφέ-μπαρ για το «Φύλλο Διαμαρτυρίας»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment