Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αίγυπτος: Δεν αλλάζουμε την πρόταση εκεχειρίας σε Ισραήλ – Χαμάς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Οι δηλώσεις έγιναν μετά τις συνομιλίες του κ. Φαμπιούς με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι για την κρίση στη Γάζα.

Η Αίγυπτος δεν σχεδιάζει να αναθεωρήσει την πρότασή της για εκεχειρία προκειμένου να τερματιστούν οι εχθροπραξίες στη Γάζα ανάμεσα στο Ισραήλ και στην παλαιστινιακή μαχητική οργάνωση Χαμάς, η οποία έχει απορρίψει την πρωτοβουλία, δήλωσε ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών.

«Περιέχει προβλέψεις για τις ανάγκες όλων των μερών και θα συνεχίσουμε να την προτείνουμε και ελπίζουμε να λάβουμε την υποστήριξή τους το ταχύτερο δυνατό», δήλωσε ο Σάμεχ Σούκρι σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε μαζί με τον Γάλλο ομόλογό του, Λοράν Φαμπιούς.

Οι δηλώσεις έγιναν μετά τις συνομιλίες του κ. Φαμπιούς με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι για την κρίση στη Γάζα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κιμ Γιονγκ Ουν: Τι λέει η νοτιοκορεατική υπηρεσία πληροφοριών για την υγεία του

Peristerinews.gr Newsroom

Ιράκ: Αποχωρούν οι ΗΠΑ – «Νίκη» για το Ιράν, φόβοι για το ISIS

Peristerinews.gr Newsroom

Σερβία: Ο πρόεδρος Βούτσιτς υπέβαλε την παραίτησή του

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment