PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άγρια επεισόδια στο Πάντειο


Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από γενικευμένη σύρραξη που έλαβε χώρα μεταξύ ακραίων ομάδων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από γενικευμένη σύρραξη που έλαβε χώρα μεταξύ ακραίων ομάδων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η κατάσταση των τραυματιών θεωρείται ότι δεν είναι σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια διαδραματίστηκαν στο κτίριο του πανεπιστημίου αλλά ακόμη και στη μέση της λεωφόρου Συγγρού και στην κοντινή υπόγεια διάβαση.

Τα επεισόδια έγιναν στον απόηχο της επεισοδιακής εκπομπής του Άντενα κατά την οποία γρονθοκοπήθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και δέχτηκε επίθεση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Σημειώνεται ότι στον απόηχο ακόμη ενός περιστατικού βίας που εκτυλίχθηκε την ίδια ημέρα, αυτού του φόνου αλλοδαπού ληστή από νεαρό που θέλησε να πάρει το νόμο στα χέρια του, η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε εκδήλωση “συμπαράστασης” στην Παιανία όπου έλαβε χώρα το αιματηρό επεισόδιο. Δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment