PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Αγοράστε ανδρικά ρούχα έξυπνά


Αν ψάχνετε για ανδρικά καλοκαιρινά ρούχα που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε υπέροχοι αυτή τη σεζόν, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι ταιριάζει καλύτερα με τον σωματότυπο και το προσωπικό σας στυλ.

Το πρώτο βήμα στις αγορές ανδρικών ρούχων είναι να γνωρίζετε τις διαστάσεις σας. Αν δεν γνωρίζετε τις διαστάσεις σας, πηγαίνετε να μετρηθείτε σε έναν ράφτη ή σε ένα πολυκατάστημα. Ο ράφτης είναι προτιμότερος, επειδή θα πάρει τις σωστές μετρήσεις για κάθε άτομο ξεχωριστά. Μπορείτε επίσης να μετρήσετε τον εαυτό σας στο σπίτι με μια μετροταινία αν θέλετε, αλλά να θυμάστε ότι αυτές οι μετρήσεις μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από εκείνες που παίρνει ένας επαγγελματίας ράφτης ή μοδίστρα.

Μόλις λάβετε τις μετρήσεις σας, σημειώστε τις και κρατήστε τις μαζί σας όταν ψωνίζετε ρούχα, ώστε να είναι εύχρηστες όταν δοκιμάζετε διαφορετικά στυλ και μεγέθη ρούχων ενώ ψωνίζετε με φίλους ή μέλη της οικογένειας που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την ανδρική μόδα.

Το επόμενο βήμα στις αγορές ανδρικών ρούχων είναι να γνωρίζετε ποιο είδος ρούχων ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπό σας (π.χ., αθλητικό ή λεπτό ή μέσο όρο). Αυτό έχει συζητηθεί με μεγάλη λεπτομέρεια αλλού σε αυτόν τον ιστότοπο, οπότε ανατρέξτε σε αυτά τα άρθρα αν χρειαστεί!

Επιλέξτε παπούτσια που ταιριάζουν με τζιν και παντελόνια Chinos. Aν προτιμάτε την άνεση χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις στο στυλ, τότε αγοράστε ένα ζευγάρι Hogan ανδρικά https://www.classico.gr/el-GR/sneakers/r=100020633800  ή ανδρικά παπούτσια Ugg https://www.classico.gr/el-GR/ugg-australia/r=200000010900 , που θα κρατούν τα πόδια σας σφιχτά στη θέση τους, ενώ παράλληλα θα επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα γύρω τους. Το καλύτερο με αυτά τα είδη παπουτσιού είναι ότι ταιριάζουν τόσο με τζιν όσο και με παντελόνια Chinos, οπότε δεν θα έχει σημασία τι ρούχο θα επιλέξετε να φορέσετε.

Προτιμήστε ελαφριά υφάσματα και υφάσματα που αναπνέουν. Θα σας κρατήσουν δροσερή και άνετη ακόμα και τις ζεστές μέρες.

Προτιμήστε ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό και το χακί αντί για έντονα χρώματα ή σχέδια που μπορεί να σας κάνουν να ξεχωρίσετε πολύ από το πλήθος.

Επιλέξτε πουκάμισα με γιακά – είναι πιο επίσημα από τα μπλουζάκια και τα πόλο, αλλά λιγότερο επίσημα από τα button-ups ή τα πουλόβερ (εκτός αν κάνει κρύο έξω). Αν ψάχνετε για κάτι πιο casual, δοκιμάστε tank tops ή t-shirts με ενδιαφέροντα σχέδια αντί για μονόχρωμα.

Να θυμάστε ότι τα ανδρικά καλοκαιρινά ρούχα έχουν να κάνουν με την άνεση. Θέλετε να μπορείτε να κινείστε και να αισθάνεστε δροσεροί ταυτόχρονα απολαμβάνοντάς τις στιγμές σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment