PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αγώνας κατά της Φτώχειας


Είκοσι ποδοσφαιριστές απ΄όλον τον κόσμο, εν ενεργεία και παλαίμαχοι, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στον «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας» που θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”.

Είκοσι ποδοσφαιριστές απ΄όλον τον κόσμο, εν ενεργεία και παλαίμαχοι, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στον «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας» που θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τους Πρέσβεις Καλής Θέλησης του Ο.Η.Ε., Ζιντάν, Ρονάλντο και Ντρογκμπά είναι, μεταξύ άλλων, οι Πάβελ Νέντβεντ, Τζιο Βαν Μπρονκχορστ, Μαχαμαντού Ντιαρά και Ραούλ Αλμπιόλ.

Ο φιλικός αγώνας είναι μέρος μιας ετήσιας σειράς που στοχεύει στη μείωση της φτώχειας και την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας. Οι εισπράξεις από τη φετινή αναμέτρηση θα διατεθούν για να υποστηρίξουν τους σχεδόν 25 εκατομμύρια ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό της Αϊτής τον Ιανουάριο και τις πλημμύρες του Πακιστάν που άρχισαν τον Ιούλιο.

Την ευγνωμοσύνη του προς το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP), σχετικά με τη διοργάνωση του «Αγώνα κατά της Φτώχειας», και στον Ολυμπιακό, όπως και την All Star ομάδα του, για τη φιλοξενία του Αγώνα, εξέφρασε σε μήνυμά του ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν.

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακού για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων «Αστέρια του Ολυμπιακού» και «Φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο» που θα διεξαχθεί με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας.

Ο Πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί προσφέρει για ακόμη μία φορά τη στήριξή του στο γεγονός. «Στέλνω την ειλικρινή υποστήριξή μου σε όλους εκείνους που έχουν συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένων των Πρέσβεων Καλής Θέλησης του Ο.Η.Ε., Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν» είπε ο κ. Πλατινί.

Το παιχνίδι της Τρίτης θα σφυρίξει ο Ελβετός Μάσιμο Μπουζάκα. Ηδη τη συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει οι: Ζινεντίν Ζιντάν (Γαλλία), Ρονάλντο (Βραζιλία), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού), Πέδρο Παουλέτα, Φερνάντο Κόουτο, Σα Πίντο, Λούις Μπόα Μόρτε και Μιγκέλ Νούνο Γκόμεζ (Πορτογαλία), Πάβελ Νέντβεντ (Τσεχία), Πιέρ Φαν Χόιντονκ, Ρόναλντ Ντε Μπουρ και Τζιοβάνι Βαν Μπρόνκχορστ (Ολλανδία), Γκεόργκε Ποπέσκου (Ρουμανία), Λουτσιάνο Ντα Σίλβα, Ουίλλιαμ και Σόνι Αντερσον (Βραζιλία), Ραούλ Αλμπιόλ (Ισπανία), Μαχαμαντού Ντιαρά (Μαλί) και Σαμπρί Λαμουσί (Γαλλία) που θα παίξουν για την ομάδα Φίλων του Ρονάλντο και του Ζιντάν. Παλαιοί αλλά και οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν την ομάδα των «Αστέρων του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment