PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άγιοι Ανάργυροι: Σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο «Αττικόν» ο 39χρονος


Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 39χρονος προσπάθησε να απαγχονιστεί. Σύμφωνα με τις αρχές, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε λιπόθυμος με σημάδια στο λαιμό. Αμέσως του έκαναν ΚΑΡΠΑ, ενώ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Στην απολογία του ο 39χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε στο μαχαίρι που κρατούσε και μαχαίρωσε την 28χρονη Κυριακή. «Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο.

»Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος.

Πληροφορίες του STAR, κάνουν λόγο για καταγγελίες συγγενών της 28χρονης, που ανέφεραν πως η Κυριακή απέβαλλε γιατί την είχε ξυλοκοπήσει άγρια. Η οικογένεια της μάλιστα, έχει υποψίες ότι την παρακολουθούσε από τα social media και το Viber, καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικούς και το κινητό της.

«Ζητώ αυτό που δεν έκανε η αστυνομία να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη»

Από τη μεριά του, ο πατέρας της Κυριακής ξεσπά και απαιτεί δικαίωση. Μιλώντας σε εκπομπή του Mega, τόνισε πως ζητά αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία να το κάνει η Δικαιοσύνη. «Ζητώ αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία, που είχε καθήκον να προστατεύσει το κορίτσι μου, όπως όλους τους πολίτες, πλέον να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», ανέφερε.

«Υπάρχουν ευθύνες και άνωθεν όχι μόνο των αστυνομικών των συγκεκριμένων που υπηρετούσαν εκείνη τη στιγμή αλλά και των ανώτερων που τους είχαν εκείνη την ώρα θέσει στο συγκεκριμένο πόστο. Τόσο την Αξιωματικό Υπηρεσίας όσο και τον σκοπό. Προσπαθεί ο άνθρωπος ακόμη να συνειδητοποιήσει την απώλεια διότι όταν συμβαίνει σε κάποιον άνθρωπο τόσο μεγάλο κακό, το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να τύχει σε κάποιον άνθρωπο, προσπαθεί να το διαχειριστεί. Ακόμη δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, δηλαδή ότι δεν θα ξαναδεί το κοριτσάκι του. Είναι συντετριμμένος», ανέφερε η δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Βαρθολομαίος: Η πίστη στην Ανάσταση είναι η βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Τετάρτη

Peristeri News

Leave a Comment