PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Νούμερο ένα επικίνδυνος δρόμος η Λάμπρου Κατσώνη (pics)


Τόσο ο δρόμος όσο και τα πεζοδρόμια, στη Λάμπρου Κατσώνη, χρήζουν άμεσης προσοχής από το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Πρόκειται για ένα σημείο που λόγω και της γειτνίασης με τον Κηφισό δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο αφού καθημερινά τον διασχίζουν χιλιάδες αυτοκίνητα.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ένα μέρος του πεζοδρομίου της Λάμπρου Κατσώνη έχει υποστεί καθίζηση με τα έργα για την αναδόμησή του να πηγαίνουν με ρυθμούς χελώνας.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την κακοκαιρία «Μπάλλος», τον περασμένο Οκτώβριο και τέσσερις μήνες μετά το σημείο παραμένει κλειστό με κορδέλες, με τους πολίτες που διασχίζουν το δρόμο να αναγκάζονται να βγουν στο οδόστρωμα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Σε παρόμοια κατάσταση είναι και το οδόστρωμα της Κατσώνη αφού εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει γίνει ανακατασκευή της ασφάλτου με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι ιδιαίτερα ολισθηρός στις βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις που είχαμε το προηγούμενο διάστημα.

Το επισφράγισμα όλων των παραπάνω ήρθε τον Γενάρη που μας πέρασε όταν γυναίκα έπεσε στον Κηφισό ποταμό με τους πυροσβέστες να καταφέρνουν να την ανασύρουν τραυματισμένη.

Η ανάγκη για διόρθωση του σημείου είναι άμεση και πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τους ιθύνοντες για να μην φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε θύματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment