PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αγιασμός Κοινωνικού Φροντιστηρίου της “Ευαγγελιστρίας” Περιστερίου


Τον Αγιασμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Μητροπολιτικού Ναού “Ευαγγελιστρίας” Περιστερίου ετέλεσε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος για το σχολικό έτος 2015-2016 σε ένα πραγματικά ευχάριστο περιβάλλον.

Ο Σεβασμιώτατος γεμάτος χαρά και ευγνωμοσύνη ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τους 40 εθελοντές καθηγητές για την πολύτιμη προσφορά τους σε αυτό το τόσο μεγάλο έργο, που διδάσκουν φέτος δηλαδή σε 112 μαθητές και μαθήτριες ασθενών οικονομικά οικογενειών.

Με ικανοποίηση έδωσε συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως τους συντελεστές για την εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Μητροπολιτικού Ναού “Ευαγγελιστρίας”, το οποίο σημειωτέον είχε στις πανελλήνιες εξετάσεις του περασμένου Μαϊου 80% επιτυχία!

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης έδωσε τον λόγο στους καθηγητές, στους γονείς και στα παιδιά για να εκφράσουν την γνώμη τους σχετικά με τη μεγάλη αυτή δραστηριότητα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού που γίνεται σε συνεργασία με τους εθελοντές καθηγητές.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, π. Αλέξανδρος, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την ιδιαίτερη μέριμνα και αγωνία στην δράση αυτή της ενορίας.

Κατόπιν ανακοίνωσε φυσικά όλους τους εθελοντές καθηγητές που συμμετέχουν φέτος αλλά και τους επιτυχόντες μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων της περασμένης σχολικής χρονιάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment