• Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Αγιασμός Κοινωνικού Φροντιστηρίου της “Ευαγγελιστρίας” Περιστερίου

Peristeri News
Οκτ30/ 2015

Τον Αγιασμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Μητροπολιτικού Ναού “Ευαγγελιστρίας” Περιστερίου ετέλεσε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος για το σχολικό έτος 2015-2016 σε ένα πραγματικά ευχάριστο περιβάλλον.

Ο Σεβασμιώτατος γεμάτος χαρά και ευγνωμοσύνη ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τους 40 εθελοντές καθηγητές για την πολύτιμη προσφορά τους σε αυτό το τόσο μεγάλο έργο, που διδάσκουν φέτος δηλαδή σε 112 μαθητές και μαθήτριες ασθενών οικονομικά οικογενειών.

Με ικανοποίηση έδωσε συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως τους συντελεστές για την εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Μητροπολιτικού Ναού “Ευαγγελιστρίας”, το οποίο σημειωτέον είχε στις πανελλήνιες εξετάσεις του περασμένου Μαϊου 80% επιτυχία!

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης έδωσε τον λόγο στους καθηγητές, στους γονείς και στα παιδιά για να εκφράσουν την γνώμη τους σχετικά με τη μεγάλη αυτή δραστηριότητα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού που γίνεται σε συνεργασία με τους εθελοντές καθηγητές.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, π. Αλέξανδρος, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την ιδιαίτερη μέριμνα και αγωνία στην δράση αυτή της ενορίας.

Κατόπιν ανακοίνωσε φυσικά όλους τους εθελοντές καθηγητές που συμμετέχουν φέτος αλλά και τους επιτυχόντες μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων της περασμένης σχολικής χρονιάς.