PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 69χρονο και τη σύζυγό του για την δολοφονία


Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας για τη δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα, τόσο στον 69χρονο πεθερό του θύματος που τον πυροβόλησε και τον σκότωσε, όσο και στη σύζυγο του δράστη.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 69χρονο δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία. Παράλληλα άσκησε δίωξη και στη σύζυγο του δράστη της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα, για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Ο 69χρονος δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον γαμπρό του, επειδή ο 57χρονος γιατρός φερόταν άσχημα στη σύζυγό του, κόρη του κατηγορούμενου. Ωστόσο, ο γιος του 69χρονου -που είναι αστυνομικός και ειδοποίησε την Άμεση Δράση- φέρεται να μην επιβεβαιώνει τα όσα υποστηρίζει ο δράστης.

Τον σκότωσε μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Ο δράστης και το θύμα της δολοφονίας έμεναν στο ίδιο κτήριο. Στο ισόγειο ζούσαν οι γονείς και στον πρώτο όροφο η κόρη τους με τον γιατρό σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους. Στο δεύτερο όροφο μένει ο γιος του κατηγορούμενου.

Στην κατάθεσή του, ο αστυνομικός που είναι γιος του δράστη δήλωσε ότι το απόγευμα του Σαββάτου ο γαμπρός του τον παρακάλεσε να μείνει λίγο με τα δύο παιδιά του, για να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα.

Φεύγοντας, στο ισόγειο είχε φιλονικία με τον πεθερό του, ο οποίος τον περίμενε στην αυλή. Όταν επέστρεψε ο 57χρονος, ο πεθερός του τον δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του παιδιού, πυροβολώντας τον δύο φορές με καραμπίνα.

Ο 69χρονος πήρε αμέσως την καραμπίνα και κινήθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα για να παραδοθεί, αλλά τον εντόπισαν στον δρόμο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν. Τους είχε ειδοποιήσει ο γιος του δράστη, ο οποίος μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε και βρήκε τον σύζυγο της αδελφής του νεκρό και την κόρη του σε κατάσταση σοκ.

Ο αστυνομικός ανέφερε ότι οι γονείς του είχαν εμμονή πως η αδελφή του δεν περνούσε καλά με το θύμα, κάτι όμως που δεν ήταν αλήθεια. Αντίθετα, συμπλήρωσε, το ζευγάρι είχε αρμονική σχέση χωρίς καβγάδες και προστριβές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Γνωστός γιατρός με ιατρείο στο Περιστέρι το θύμα στην Αγία Βαρβάρα

Peristeri News

Leave a Comment